En af mine venner er arkitekter, der starter sin egen virksomhed og har brug for at opbygge en grundlæggende brochureside for at promovere sig selv. Webstedet vil blot indeholde et par artikler og billeder af projekter, hun har arbejdet med.

Der er så mange CMS, at det er svært at vælge, men følgende er grundlæggende krav: - Open source - Moden og med god support - I PHP, da næsten enhver vært understøtter PHP - DB-fri, for at gøre implementering virkelig grundlæggende. Hvis SCM virkelig har brug for en database til indeksering, er SQLite OK - God brugergrænseflade, så hun nemt kan tilføje artikler og fotos til sit websted uden at skulle kende nogen HTML / CSS - Dejlige skabeloner at vælge imellem

Tak skal du have.

Brug WordPress. Det er skrevet i PHP, tilbyder CMS-funktioner og har et stort økosystem med temaer og plugins. Se listen over anbefalede WordPress-værter.

For SCM understøtter de fleste gode værter Subversion, Git eller begge dele.

  • Tak. Ideelt set vil jeg hellere have et lettere værktøj end WordPress, men jeg vil se, hvordan installationen går.
  • Det er et af de lettere CMS, jeg har brugt. Du kan også tjekke Drupal, Joomla eller Movable Type.
  • Men det er ikke "DB-fri", som spurgt (nej?)
  • Da indholdet ikke ændrer sig meget, antager jeg faktisk, at der er en nemmere måde at gøre det på: Kender nogen et script, der tager en skabelon og simpelthen omdanner grundlæggende HTML-sider + JPG til komplet statisk HTML, klar til at blive uploadet til ethvert web websted?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?