Victoria - Shopify responsivt tema med flere formål

Jeg tænker på at bruge et JS-script, der doven indlæser HTML, når jeg ruller (http://ivorycity.com/blog/2011/04/19/jquery-lazy-loader-load-html-and-images-on-scroll/) .

Jeg er ikke så sikker på, om denne tilgang er SEO-venlig. Så vidt jeg ved, ignorerer søgemaskiner engang tekst i kommentarer. Endnu værre, siden kan blive forringet på grund af så mange kommentarer. Hvordan skal jeg håndtere dette krav? Er der nogen alternative tilgange?

Siden november 2011 har Googlebot været i stand til at læse AJAX / javascript-indhold, facebook, Google+ og twitterindhold osv. Siden Matt Cutts specifikt nævnte kommentarer i hans tweet, tror jeg, at dit indhold bliver indekseret.

Matt Cutts fra Google tweetede i går det "Google kan nu udføre AJAX / JavaScript for at indeksere nogle dynamiske kommentarer." hvilket betyder, at dets webcrawlere nu kan 'læse' noget dynamisk genereret indhold, der tidligere var skjult. Præcis hvor meget af dette indhold er uklart. Imidlertid nævner han specifikt ordet kommentarer snarere end al Ajax / JavaScript. Dette er stadig fantastiske nyheder for vores udviklere, der ikke elsker andet end at inkludere kompleks funktionalitet i deres webdesign, samtidig med at søgemaskinevenligheden opretholdes.

Da Google også indekserer Facebook- og Twitter-kommentarer, og jeg bemærker, at kommentarer på envato-netværket dukker ofte op i søgeresultaterne, tror jeg ikke, du bliver straffet for at have for mange kommentarer. Men den artikel, jeg linkede til ovenfor, siger: -

Med Google-gennemgangs- og indekseringskommentarer moderering bliver vigtigere end nogensinde. Webstedejere og administratorer bør være opmærksomme på deres kommentarsektioner for at sikre, at de ikke er i strid med Googles retningslinjer for webmastere. Der er for mange kommentarer tilbage til trolling og spamming vil resultere i en negativ PageRank, mens hadefuld tale kan resultere i sortliste.

Så bedst at læse og holde øje med, hvad folk siger på dit websted.

  • Tak for dit omfattende svar. Meget godt at vide om dette! Desværre talte jeg ikke om kommentarer som en reaktion på en artikel. Men kommentarer som ved at kommentere HTML-kode for at skjule den fra browseren.
  • @marlene Af de samme grunde, som jeg adresserer ovenfor, skal du være i orden, google er i stand til at distingush overdreven kommentering fra kode med kommentarer. Se mit svar på dette spørgsmål, som behandler din situation nærmere webmasters.stackexchange.com/questions/27060/…

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger