花卉 💙 藍色 花朵 多種 💕 音樂 💜 Blå blomster: Blå blomstrende planter

Hvad er domænenavnet "maskering" eller "tilsløring", der tilbydes af nogle hostingfirmaer (i modsætning til omdirigering), og hvad er de forskellige grunde, det bør undgås, når man opretter et nyt websted "billig"?

Domæne maskering

Det er dårligt for SEO, fordi søgemaskiner ikke kan lide rammer, hvis denne mulighed bruges. URL'en ændres heller ikke i brugerens adresselinje, så det kan være meget forvirrende for brugere, der prøver bogmærke eller henviser til indre sider på dit websted.

Hvis du bruger to forskellige domæner for det samme websted, hvilket er en anden måde at gøre det på, løber du ind i duplikatindholdsproblemer og sanktioner med søgemaskinerne og igen potentielt forvirrer dine brugere.

Når du domæner maskerer, skjuler du den aktuelle URL / domæne for brugeren. Dette er hverken godt for dine brugere eller søgemaskiner, fordi du sætter en maske på, der ikke viser det 'rigtige ansigt'. Også som john sagde bots vil behandle dit websted som en duplikeret indholdsfarm. Hvilket ikke er godt.

Tilsløring på den anden side er en balck hat SEO-taktik. Det kan få dig i mange problemer, hvis du bliver fanget. På ingen måde gør det ikke. tænk langsigtet. Tilsløring giver forskelligt indhold til dine brugere og andet indhold til søg edderkopper. Hvilket du blot kan bruge ip-adresserne i søgemaskinerne til at manipulere. Men begge er en gift for et websted. held og lykke

mere her http://en.wikipedia.org/wiki/Cloaking http://en.wikipedia.org/wiki/Domain_Masking

mine 2 cent

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger