Hvad sker der, når du sletter dine gemte data i dyrepassage nye horisonter?

Kan du ekskludere din egen offentlige IP? Og hvis der er en måde at gøre det på, kan du gøre det via rapporterne eller bare som en løbende indstilling (dvs. vil kun påvirke fremtidige rapporter).

  • Du vil vide, hvor meget tid SO-medarbejdere bruger på SO? ;-)

Google har en artikel om, hvordan udelukker jeg min interne trafik fra rapporter ?.

  • Dybest set fortæller det dig, hvordan du opsætter filtre

Det hjælper med at spore IP'en som en brugerdefineret variabel fra starten - dette kræver en tweak på serversiden for at indsætte den besøgendes IP-adresse med Google Analytics-sporingskoden - eksempel m / PHP:

pageTracker._setVar('<?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR'];');  ?> var13 ->

... du kan derefter filtrere på den brugerdefinerede variabel efter behov (det er rart at kunne synkronisere analyseaktivitet med aktivitet, der også er gemt i serverlogfiler)

  • +1 dejlig, og analysehjælp siger, at den ikke sporer ip-adresser :)

Du kan ekskludere din egen IP. Du kan tilføje det under filtre (ikke sikker på, om det link fungerer).

Jeg ved ikke, om det gælder for tidligere data. Jeg kan heller ikke se nogen steder at anvende det på rapporter. Hvis du ser dine numre ændre sig med det samme, tror jeg det gør det.

  • Aftalte filtre er den bedste måde at gøre dette på. En ting at bemærke er, at det ikke gælder for tidligere data, og fremadrettet vil det filtrere dataene fuldstændigt ud af din profil (inklusive rapporter), så hvis du af en eller anden grund ikke vil miste disse data, kan du oprette et sekund profil for også at anvende filteret.
  • For at besvare dit spørgsmål udelukker det kun fremtidig trafik. Google giver dig ikke adgang til at filtrere efter ip på grund af deres fortrolighedsklausul. Dit bedste valg er at finde ud af, hvad trafikken var din egen baseret på by eller netværk og antage det.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?