Vent til du ser denne aquascape! DIY PVC revetætte vægge og opgradering af vasken. | Ep4: Ti års tank

Jeg vil spørge om HTTP 410 Borte, hvis jeg kan bruge den på Blogger Blogspot. Som vi ved som standard, returneres den forkerte URL til 404 Not Found, men jeg vil fjerne nogle gamle blogindlæg, og jeg vil returnere dem til HTTP 410 Borte i stedet for 404 Not Found.

I min skabelon er denne kode den eneste, der bruges til at håndtere med fejlsider:

 <title> 404: Page Not Found |  </title>  

Så nogen forslag kan hjælpe mig med denne sag?

  • 1 Så vidt jeg ved, kan du ikke. Hvis du vil have fuld gearing, skal du få en ordentlig hostingplatform eller vente, indtil Google taber 404'erne, da resultatet er det samme som en 410.
  • Som standard vendte fejlsiden kun tilbage til 404 Ikke fundet. Jeg spørger kun, om der er nogen koder eller noget andet kan hjælpe mig med at kontrollere disse fejltyper.
  • 2 Der er ikke nogen ... du bruger ikke en rigtig vært, derfor skal du forvente begrænsninger som dette.
  • mmmmm Tak, jeg har kun spurgt, om der er noget, jeg savnede.

Der er ingen måde at returnere en statuskode 410 fra Google Blogger. Du vil dog bemærke, at en 404 er næsten lige så god som en 410 i de fleste tilfælde, især hvis din vært har ubegrænset båndbredde som Blogger.

Hvis du specifikt vil underrette en slutbruger om, at indlægget er væk, kan du altid bruge et kodestykke på din brugerdefinerede 404-side, der kontrollerer den aktuelle sidens URL i forhold til en liste over slettede indlæg. Dette giver dig mulighed for at vise en brugervenlig besked, der siger, at indlægget blev slettet.

Jeg vil ikke anbefale at bruge omdirigeringer eller andre statuskoder.

Du kan ikke. Men i stedet vil jeg foreslå dig at bruge en 301-omdirigering.

Dette er en måde bedre løsning. Al den utrolige, store og mægtige seo-magt fra din døde side bliver omdirigeret til din nye side.

  • 5 301 omdirigere til hvad? Formentlig hvis du vil sige, at indholdet er "væk", er det fordi du ikke har noget at omdirigere til.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger