Jeg arbejder på at forbedre SEO til mit websted, og en af ​​måderne, jeg vil drive trafik til mit websted, er ved at skrive en blog.

Hvert indlæg på min blog gemmes i min SQL-database og sendes derefter ud på mit websted ved hjælp af PDO-hentning, yada yada yada. Det er ikke noget for kompliceret, bare at få indholdet af hvert indlæg fra databasen som en php-variabel og udgive det som tekst i html.

Når indholdet er hentet fra SQL-databasen, ser det sådan ud:

 

$blog_content

Så når det kommer til stykket, genereres min blog fra kun en fil, kaldet 'blog.php', og hvert indlæg kan ses individuelt ved at indtaste blog.php? Id = X.

Jeg har også brugt htaccess til at oprette forfængelighed urls som følger:

  • foo.com/blog/admin <- Viser alle indlæg af brugeren 'admin' (mig)
  • foo.com/blog/admin/1 <- Viser indlæg med 'id' lig med '1'

Hvert indlæg linker til denne anden forfængelighed url, hvis du klikker på dens titel.

Her er det store spørgsmål: For så vidt angår søgemaskiner, findes min blog? Vil google (og er andre søgemaskiner) i stand til at finde min blog, både i / blog / admin (hvor hvert indlæg er opført og kan rulles igennem) og på de enkelte sider (Eksempel: post1 -> foo.com / blog / admin / 1)? Med andre ord, hvis jeg søger efter det nøjagtige indhold af mit blogindlæg, vil det dukke op i en søgemaskine på en af ​​disse forfængelighedssider - og i bekræftende fald, hvor lang tid tager det, før det vises?

  • Linker du til hvert indlæg et eller andet sted? Mange websteder inklusive denne er databasedrevet. Det kan bestemt fungere, men det er ikke nok bare at gøre siderne tilgængelige, du skal også linke til dem.
  • @StephenOstermiller Tak for svaret. Jeg har et link i menulinjen, der går til min blog (/ blog / admin), og derefter indlæses hver post, der er indlæst der, med et link til dens standalone forfængelighed url (/ blog / admin / 1, / blog / admin / 2 osv.). Selvfølgelig er dette stadig den samme side / fil i virkeligheden (blog.php). Betyder dette, at da / blog / admin er 'hardlinked' (så at sige), vil søgemaskiner kunne finde det og derefter finde de databasedrevne links igennem det?

Så længe du har links (interne eller eksterne), der peger på (forfængelige) webadresser, skal de findes af Google. Husk, at en side, som ingen linker til eller er tilgængelig i dit sitemap, sandsynligvis aldrig findes.

For at besvare et spørgsmål, du måske har lige nu: med stor sandsynlighed vil Google ikke tilfældigt øge dine postnumre som foo.com/blog/admin/2, foo.com/blog/admin/3, efter at det på en eller anden måde landede på foo. com / blog / admin / 1 for at se efter yderligere indhold.

Du vil dog også have brug for en vis validering (oftest i form af eksterne links) for at motivere Google til at begynde at gennemgå dit websted. Alternativt kan du bruge Google Search Console til manuelt at få Google til at indeksere dine sider.

  • Tak, jeg er sikker på at gennemføre en søgning med Search Console, når webstedet er færdigt!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?