Rejse til lige tænder (PT1) / Tændeindtryk for klare justeringer derhjemme / Lige tænder

Jeg har en masse hostede zoner oprettet til nogle GoDaddy-domæner. Min hjemmeside er også et WordPress-websted, der er hostet i et elastisk bønnestængermiljø.

 • Jeg har importeret pladesættene fra GoDaddy-domænerne til mine hostede zoner
 • Udskiftede GoDaddy-navneserverne med dem fra de hostede zoner
 • Opret et "www" -alias til min Elastic Beanstalk-applikation i hver af de hostede zoner

Domænenavne omdirigerer med succes til mit websted, men domænet i URL'en er stadig min grimme Elastic Beanstalk i stedet for det opsatte domænenavn.

Jeg er stubbet. Kan dette muligvis være et WordPress-problem?

OPDATERING:

Efter at have rodet med forskellige URL'er bemærkede jeg, at det at skrive et link til en bestemt side på webstedet med et af de domæner, jeg oprettede, fungerer! Intet elastisk bønnestængeldomæne. Dog gjorde jeg dette med min hjemmeside åben i en anden fane, mens jeg var logget ind som administrator. Det mærkelige er, at jeg ikke var logget ind på den nye fane, så det ser ud til, at brugersessionerne ikke er de samme mellem mine domæner. Dette kunne bare være, hvordan det fungerer, selvom (jeg er ny på dette).

 • Hvad har du indstillet webadressen til i dine wordpress-indstillinger? Se codex.wordpress.org/Changing_The_Site_URL
 • Det er det, jeg har rodet med nu. Den er i øjeblikket indstillet til min EBS-URL, fordi hver gang jeg prøver at ændre den, får jeg en "TOO_MANY_REDIRECTS" -fejl fra browseren. @StephenOstermiller
 • Du skal rydde din browsercache, hver gang du ændrer den. Hvad der sandsynligvis sker er, at din browser allerede har omdirigeret cachelagret fra dit domæne til beanstalk. Så når du ændrer det, får browseren en omdirigering fra bønnestænger til dit domæne og kommer i en uendelig løkke fra cachen.
 • OK det fungerer for hjemmesiden nu. Jeg er nødt til at ændre en masse links i min kode, men andet så er det klar. Tak skal du have!
 • Desværre er der opstået et nyt problem. Jeg har sendt det her, hvis du har nogen idé, så lad mig det vide.

Problemet var at ændre "Site URL" til den korrekte URL og derefter rydde min browsercache.

Dette kan gøres i admin> indstillinger> generelt.

nej, dette er ikke et wordpress-spørgsmål. Du skal åbne en fane inkognito og navigere til dit domæne url efter at have ventet 24 - 48 timer på, at DNS-poster udbredes. Dette vil sikre, at Google ikke bruger cachelagrede data til at skubbe dig over til webstedet.

Hvis det ikke fungerer, skal du vise os, hvordan dine DNS-poster ser ud (selvfølgelig uden følsomme oplysninger), så vi bedre kan diagnosticere dit problem.

 • Hvis det foretager omdirigeringer, lyder det som om DNS peger på det rigtige sted. Jeg tror, ​​det er et server- eller wordpress-konfigurationsproblem snarere end et DNS-problem.
 • Tak for info! Jeg satte alt dette op for godt over 2 uger siden, så DNS ​​burde bestemt være fuldt udbredt. Jeg kontaktede AWS support, og de nævnte, at de så Apache 301 permanente omdirigeringer. Jeg har aldrig sat nogen af ​​disse op, så jeg spekulerer på, om det er et eller andet sted inden for Wordpress-konfigurationsfilerne. Jeg kan dog ikke finde nogen. Jeg har også opdateret mit spørgsmål ovenfor med nogle muligvis vigtige oplysninger.
 • ingen problemer, knopp. Jeg tror @StephenOstermiller har ret i denne.
 • Har du nogen anbefaling, hvad du skal gøre for at begrænse konfigurationsproblemet?
 • @SebG har du SSH-adgang til serveren? Installerede og installerede du også Apache manuelt?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?