Sådan uploades dit websted med et gratis domæne og hostingtjeneste

Jeg arbejder på en asp.net-applikation baseret på en desktop-app, jeg skrev, og som bruger BlackfishSQL som sin backend. Nu har jeg brug for en vært.

Jeg tror, ​​jeg kan implementere dette på Linux ved hjælp af Mono (og jeg vil faktisk teste det på den måde), hvilket betyder, at jeg har muligheder og kan vælge mellem Windows og Linux-værter. BlackfishSQL selv administreres kode.

Kan nogen henvise mig til et godt webhostingfirma, der tilbyder Linux- eller Windows-servere til projekter som mine? Jeg tror ikke, jeg har brug for meget trafik og bestemt ikke meget diskplads. Jeg har dog brug for .NET 2.0 (muligvis højere) og Mono 2.4 eller højere.

  • Det ville være nyttigt, hvis du inkluderede et budget eller en række budgetter til værtsdelen af ​​dette.
  • Jeg inkluderede ikke et budgetinterval, fordi der ikke er et. Applikationen er lille og har ikke mange brugere, så jeg vil selvfølgelig ikke bruge mange penge. Men jeg har endnu ikke tænkt på, hvor meget jeg vil betale, fordi jeg ikke aner, hvor meget dette kan koste.
  • Delphi Prism kommer nu uden BlackfishSQL, og jeg bruger nu SQLite.

For at få noget som dette bliver du nødt til mindst en dedikeret eller virtuel løsning for at kunne få den opsætning, du har brug for. Jeg personligt vil anbefale bare at gå med Windows Server, hvis du kan, da du laver .NET, men det er bare mig.

Jeg er en Rackspace-partner og finder deres tilbud at være ret gode. Fra et virtuelt hostingperspektiv har jeg brugt Hosting.com med stor succes.

Jeg er også partner med The Planet, og de har langtfra nogle af de bedste priser, men har kun brugt dem et begrænset beløb.

  • Ta. Jeg kigger. Jeg så en Linux VM-vært annoncere på ServerFault, men jeg kan ikke finde den mere. Er der nogen, der husker hvilken det var?
  • Jeg har en nuværende klient, der har brugt APlus.net med succes i et stykke tid. De har en smuk pæn hybrid, der kan køre dit websted på både Linux og Windows. De virker også ret rimelige.

Jeg har brugt DiscountASP.Net til flere kunder gennem årene og kan sige, at de er ret gode. MEN ... Jeg har aldrig prøvet at implementere BlackfishSQL (er det en Delphi-ting? Jeg plejede at elske Delphi.) Og din kilometertal kan variere.

  • BlackfishSQL er en administreret database, der følger med Delphi Prism. Jeg antager, at indfødte Delphi også bruger det. Jeg kigger på DiscountASP.NET. Tak.

Jeg kan nu sige, at jeg har brugt Economy Virtual Dedicated Hosting hos GoDaddy (skruet op i denne weekend, da jeg havde brug for fuld tillid til et websted) og fandt det ret hurtigt og pænt. De fik VM klar hurtigt, og den har en ret interessant balance mellem plads og magt. Jeg kører et .NET CMS-system oven på SQL Express og WordPress på MySQL side om side uden problemer. En virtuel dedikeret er meget billigere end en fuld boks, der kan håndtere de samme trafikspidser.

  • Jeg fik 8 kerner, 512 MB RAM og et 10 GB drev til $ 30 / måned.
  • Jeg kigger. Ta.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?