De 5 bedste Screen Recorder-apps til optagelse af din Mac OS-skærm

Er der et værktøj eller en widget, som jeg kan integrere på mit websted, der gør det muligt for besøgende at sende mig et screenshot af den aktuelle side?

Det ville være nyttigt at rapportere fejl, de støder på på webstedet.

+50

Jotform har en dejlig formtjeneste og tilføjede for nylig en formularskabelon kaldet wishbox, der let kan integreres som en glidende fane på enhver side, der kan sende et screenshot med kommentarer. Jeg har ikke brugt wishbox endnu, men jeg bruger Jotform og kan lide deres service. Du kan nemt tilmelde dig deres gratis mulighed og teste den inden for 5 minutter.

  • det var præcis, hvad jeg havde i tankerne - tak et ton !!!
  • Håber det ordner sig for dig.
  • Det gør det. SE lader mig ikke tildele bounty endnu, men det kommer ;-)

Dette er muligvis ikke et komplet svar, men det er et, der fungerer.

Du kan inkludere et link til Awesome Screenshot, så brugeren kan installere screenshot plugin. Pluginet er tilgængeligt til Chrome, Firefox og Safari. Fireshot er tilgængeligt for Internet Explorer.

Eller endnu bedre, du kan skrive browserspecifik kode, så brugeren føres til download / installation-siden af ​​det screenshot plugin, du vælger for hver browser.

  • tak. Er der en måde at tage et skærmbillede uden at have brugeren til at installere et værktøj eller plugin?
  • alt + PrintScreen snapper det aktuelle vindue

Der er analyseprogrammer som f.eks clicktale.com der registrerer brugersessioner. Det er beregnet som et middel til at afdække brugervenlighedsproblemer i stedet for at hjælpe med problemer med billetter, men hvis du finder ud af, at brugere sidder fast samme sted eller oplever det samme problem, kan du tilføje sporing til den side, og det skal hjælpe dig med at afdække, hvad der foregår på.

Jeg tror, ​​at Bugherd måske er lige hvad du har brug for. Jeg har brugt det på et par websteder og fungerer rigtig godt i fejlrapportering (specielt hvis du har et stort publikum). De har 30 dages prøveperiode, som du måske vil kontrollere.

Hvis du bruger WordPress, kan dette plugin (WordPress-skærmbillede på hjemmesiden) også være nyttigt.

  • Usersnap er også et forsøg værd. Du får nøjagtige skærmbilleder og kommentarer fra dine besøgende.

Windows 7 har et vidunderligt, indbygget 'Snipping Tool'.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger