Monitor skærm flimrende

Jeg får 500 fejl "Intern serverfejl", når jeg skriver mit domæne. Jeg ringede til kundeservice, og de sagde, at mit websted har nået den maksimale brug af hukommelse, og derfor genererer cloud-systemet denne fejl. Jeg har aldrig hørt om dette før. Hvad de sagde er, at jeg kan få denne fejl på grund af enten højere:

  1. Hukommelsesbrug
  2. CPU brug
  3. MySQL-brug

De anbefalede at tilpasse hjemmesiden og fjerne plugins osv. For at slippe af med denne fejl eller opgradering. Ting har ikke ændret sig meget her, og vi foretog heller ikke nogen større opgradering. Hvad skal jeg tilpasse, hvis nogen? Er der nogen, der er stødt på en sådan fejl. Vi hoster med månesider og bruger PHP 4.7 (det er et ældre sted).

Ville opgradering til PHP 5.3 rette ting? Interessant hvis jeg går til mydomain.com/index.php det virker.

  • 1 Kontroller din fejllog (de fleste af hostingudbydere giver adgang til denne log), og læs den nøjagtige fejlmeddelelse.
  • [fejl] [klient 173.200.xxx.xx] (12) Kan ikke tildele hukommelse: kunne ikke gyde underordnet proces til: /home/mywebsite/public_html/index.php
  • Det kan også være .htaccess, prøv at omdøbe filen i et par minutter og se om det sker med filen deaktiveret.

Fejlmeddelelsen Cannot allocate memory: couldn't spawn child process betyder, at din server løber tør for RAM.

Dette særlige problem er almindeligt på delt hosting-konti hos hostingfirmaer, der abonnerer på deres tjeneste. Hvis du bruger delt hosting, skal du kontakte dit webhostingfirma.

  • dette kan være sandt. Fik feedback fra værten igen om, at deres cloud-system havde en vis konflikt og derfor forårsager, at vores websted ikke indlæses. Fortolkningen af, at hjemmesiden på en eller anden måde brugte mere hukommelse, var sandsynligvis forkert.

Vi har løst dette problem. Problemet er sandsynligvis forårsaget, fordi vi overskred maksimal forbindelse til databasen. Som standard tillader MySQL 151 samtidig forbindelse til databasen, hvis der er flere anmodninger, vil de blive droppet. Du kan øge Max Connections-strengen ved at redigere my.cnf-filen, mere om det her

Vi havde også en række andre problemer med MySQL-databasen, f.eks. Langsomme forespørgsler, for meget efterslæb, hvilket var medvirkende faktor i 500 fejl, vi får. Jeg har dokumenteret det til en vis grad her, hvilket vil hjælpe med at løse dine MYSQL-problemer

Du får adgang til din dB og dit websted som root eller SA. Som alle datacenteradministratorer skal du have et privilegeret og ikke-privilegeret bruger-id. Den anden er den, du bruger mest. Selvfølgelig fungerer det med rod. Så kan du have andre problemer.

Du skal kræve mere end niveau 1 eller 2 support, især hvis dit websted tjener penge på det. Dine krav og deres skal være i din QoS-aftale. Hvis deres fejl, en refusion for timer ned (de burde vide, at data) burde også være i din QoS. Hvis "MERE" er svaret, som det typisk er i et datacentermiljø, bliver du nødt til at arbejde med dine økonomiske og juridiske afdelinger.

  • Jeg har selv besvaret mit spørgsmål, som dybest set løste problemet :)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?