Redigering af DNS-poster

Der er et .com-domæne, som jeg vil ombestille (med eNoms NameJet). Det er whois, der er blevet ryddet til 'Genaktiveringsperiode'. Registrator er eNom.

Genaktiveringsperiode betyder, at domænet er udløbet / slettet og snart vil blive frigivet til registreringsdatabasen eller eNoms-domæne-budsystemet, ikke? Problemet er, at whois angiver en udløbsdato i august 2012. Hvad betyder det? Vil domænet være i genaktiveringsperiode indtil august 2012? (Det er december 2011 nu.)

I henhold til Enom-registreringsaftalen:

en. Genaktiveringsperiode. I en periode på ca. 30 dage efter udløbet af domæneregistreringstjenestens løbetid kan vi tilbyde en procedure, hvorved udløbne domænenavnsregistreringstjenester kan fornys. Vi kan, men er ikke forpligtet til, at tilbyde denne proces, kaldet "reaktiveringsperiode." Du påtager dig alle risici og alle konsekvenser, hvis du venter til tæt på eller efter udløbet af den oprindelige periode for domænenavnsregistreringstjenester for at forsøge at forny domænenavnsregistreringstjenesterne. Vi kan efter eget skøn vælge ikke at tilbyde en genaktiveringsperiode, og vi hæfter derfor ikke. Eventuel fornyelsesproces for genaktiveringsperioden kan medføre yderligere gebyrer, som vi og din primære tjenesteudbyder kan fastsætte. Vi kan stille udløbne domænenavnetjenester til rådighed for tredjeparter, vi kan auktionere rettighederne til udløbne domænenavnetjenester (auktionen begynder tæt på slutningen eller efter afslutningen af ​​genaktiveringsperioden) og / eller udløbet domænenavn registreringstjenester kan til enhver tid genregistreres til enhver part.

I betragtning af at WHOIS-oplysningerne siger, at domænenavnet udløber i august 2012, ville det betyde, at du venter til september 2012 på at have mulighed for at byde på dette domænenavn (udløb + 30 dage). Det antages også, at hvem der allerede har dette domæne ikke fornyer deres registrering inden for den 30-dages periode efter udløb. Hvis de beslutter at forny deres registrering, nulstiller ventetiden til den nye udløbsdato plus 30 dages genaktivering.

  • Udløbsdatoen var august 2011 og derefter det kom ind Reactivion Period. Nu idé om, hvorfor eNom fornyede det i endnu et år, jeg er helt sikker på, at ejeren ikke gjorde det. Det er den ulige del ved det. Ifølge citatet skal det ikke være i Reactivion Period i et helt år. Tak alligevel!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?