Hump ​​Day Hangouts - Afsnit 26 Genafspilning

Hvis et websted har få billeder og en eller to videoer, skal jeg så medtage dem i sitemapet eller have et sitemap separat til dem?

  • 1 Velkommen til webmastere! Kort svar? Nej. Google finder disse ressourcer okay. Mit råd er kun at bruge et sitemap i tilfælde, hvor webstedet er meget stort eller til sider / ressourcer bag en betalingsvæg eller login. Skål !!

Oprettelse af et billedsitemap er en god idé, hvis dine billeder indlæses dynamisk med JavaScript.Det gør det lettere job for webcrawlere.

Hvis du har disse billeder tilgængelige direkte i HTML-kode, er et sitemap til billederne ikke nødvendigt.

Som andre har anført, er et sitemap ikke nødvendigt for en så lille mængde indhold. hvis du virkelig ønsker at have en, så er alt i et sitemap okay.

Kan du kombinere et XML Sitemap med et Image XML Sitemap?

Du kan bruge et separat sitemap til at liste billeder, eller du kan føje billedoplysninger til et eksisterende sitemap.

Kan du kombinere et XML Sitemap med et Video XML Sitemap?

Du kan oprette et separat sitemap kun til video, eller du kan integrere et videositemap i et eksisterende sitemap, alt efter hvad der passer dig bedst.

Eksempel

  http://www.example.com/videos/some_landing_page_with_video_and_images.html  http://www.example.com/image.jpg   http://www.example.com/photo.jpg   http://www.example.com/thumbs/123.jpg Grilling steaks for summer Alkis shows you how to get perfectly done steaks every time http://streamserver.example.com/video123.mp4 http://www.example.com/videoplayer.php?video=123    

Hvis dit websted bruger en masse grafik, der er en central del af din forretningsstrategi, vil jeg anbefale dig at bruge en.

Hvis det kun er et par billeder / videoer, skal du måske springe over brugen af ​​sitemaps, da Google tager sig af det.

Her er et uddrag fra https://support.google.com/webmasters/answer/178636?hl=da

Følg retningslinjerne for webmastere og bedste praksis for offentliggørelse af billeder for at øge sandsynligheden for, at dine billeder kan findes i billedsøgeresultaterne. Derudover kan du bruge Google billedudvidelser til sitemaps for at give Google flere oplysninger om de tilgængelige billeder på dine sider. Oplysninger om sitemap til billeder hjælper Google med at finde billeder, som vi ellers muligvis ikke finder (f.eks. Billeder, dit websted når med JavaScript-kode), og giver dig mulighed for at angive billeder på dit websted, som du vil have, at Google gennemgår og indekserer.

Det samme gælder også videoer, men sørg for at følge de retningslinjer, der er nævnt her:

https://support.google.com/webmasters/answer/80471?hl=da

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger