* Tutorial * Sådan løses \ "Ingen skrivbar WD Smartware-partition fundet \" fejl

Amazons Cloudfront CDN kræver korrekt forbindelse til din oprindelse for at fungere korrekt uden nogen 502 dårlig gateway-fejl.

Jeg konfigurerede alt i orden.

For eksempel: Cloudfront URL: https://d1u2h2xwg5v1gz.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/11/smartphone-security-guide-1.jpeg (502 Fejl) Min oprindelige URL: https: //www.techlegends .in / wp-content / uploads / 2018/11 / smartphone-security-guide-1.jpeg (Origin)

I henhold til SSL-testen (med henvisning til denne vejledning: https://docs.aws.amazon.com/AmazonCloudFront/latest/DeveloperGuide/http-502-bad-gateway.html) - tilfredsstiller oprindelsesnavnet betingelsen.

  • Er der noget i din oprindelsesservers logfiler?
  • Lad mig tjekke det ud.
  • Nej, der er ikke noget underligt i min oprindelsesservers logfiler. Alt er godt. Du kan køre en check på mit domæne ved hjælp af ethvert værktøj - du finder alle SSL-certifikater / protokoller og porte, der fungerer. Port 80-videresendelsesanmodninger til HTTPS er også der - så der er intet, der blokerer eller afviser Cloudfront's CDN.
  • Enhver sammenhæng mellem ikke at indlæse med billedstørrelse?
  • Jeg tror ikke det. Jeg vil forsøge at tømme CDN's cache kraftigt og se, om det kun er for billeder eller ethvert aktiv på mit domæne. Vil holde denne tråd opdateret, tak for din tid!

Jeg kæmpede lidt med ejet SSL-certifikat og brugerdefinerede indstillinger, men følgende artikel hjalp virkelig meget: https://docs.aws.amazon.com/Route53/latest/DeveloperGuide/tutorial-redirecting-dns-queries.html

Bare måtte læse med opmærksomhed på detaljer ... 502 dårlig gateway kan kun kastes, hvis målet ikke kan nås. Dobbeltkontrol oprindelses- og adgangstilladelser på målet (I e. The origin)

  • Det ville være nyttigt, hvis du anbragte et resumé af løsningen i svaret, da link kun svar kan være problematiske, hvis linkene rådner væk.
  • @John er desværre ret kompliceret generelt med opsætning af S3 + CF, og beskrivelsen definerer ikke de anvendte indstillinger - svært at vide nøjagtigt, hvad der er galt. Men han har ret i én ting - det er bestemt en forkert oprindelse. 502 kan kun kastes, hvis modtageren er nede eller ikke kan nås. CF finder det ikke der, hvor det går. Min sag var den samme.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger