Sådan opbygges og opsættes et betonfundament til garager, huse, rumtilskud, osv. Del 1

Jeg har et relativt stort websted. Hver side har flere billeder. Google indekserer mit websted meget langsomt, men det gennemsøger aktivt mine billeder. Har ændring af Google Crawl Rate en indvirkning på Googles Image Bot? Med andre ord påvirker Googles gennemsøgningshastighed kun Google Bot, eller påvirker den også Google Image Bot?

Du kan indstille gennemsøgningshastighed for bestemte bot i din robots.txt, f.eks

User-agent: Googlebot-Image/1.0 Crawl-delay: 10 
  • Ingen version af Googlebot har nogensinde understøttet crawl-delay direktiv i robots.txt så vidt jeg ved. Google siger, at brug af Search Console er den eneste måde at bremse Googlebot på. De har dog ikke en separat indstilling for Googlebot-Image der. Dette spørgsmål ser ud til at spørge, om denne indstilling gælder for både Googlebot og Googlebot-Image.
  • 1 Du skal være forsigtig, når du bruger en ny User-agent sektion i robots.txt. Hvis du bruger en, ignorerer bot derefter fuldstændigt User-agent: * afsnit. Det er sandt, selvom det specifikke afsnit kun har en gennemgangsforsinkelse. For at få dette til at fungere, skal du kopiere alle dine Disallow direktiver der og sørg for at holde dem ajour med alle ændringer. Se på StackOverflow Robots.txt - Hvad er det korrekte format til en gennemgangsforsinkelse for flere brugeragenter?
  • @StephenOstermiller Der er noget modsat betydning i den youtube-video, du citerede, og SO-emnet fra @unor: første betyder nej, andet betyder ja. Jeg har tendens til den anden betydning - men har aldrig brugt det selv.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?