2020's bedste ClickFunnels-alternativ. Spar $ 3236 pr. År med din egen DIY salgstragt

Jeg undersøger at gøre om et websted til en ven, da hovedsiden i øjeblikket bruger Flash med en hastigt bygget mobilversion, der bruger et underdomæne. Jeg kigger på WordPress, men jeg vil ikke have det til at bruge WordPress-webstedet, før det er afsluttet.

Webstedet hostes af WebHostingBuzz og administreres via cPanel, som også har Softaculous. Så jeg kan installere WordPress meget let, men jeg vil ikke have, at hovedsiden bruger dens indhold, før det er færdigt. Hvordan skal jeg gøre det? Eller bruger den ikke installationen med det samme? Jeg vil ikke installere det bare for at skulle finde ud af, hvordan jeg vender tilbage.

Den nemmeste mulighed er at oprette et underdomæne, f.eks. new.example.com i sin egen mappe og installer Wordpress derinde.

Når webstedet er færdigt, skal du enten ændre domænes dokumentrod for at pege det på wordpress-biblioteket eller kopiere hele wordpress-installationen til dokumentets rod. Når du er tilfreds med at det fungerer, kan du derefter slette underdomænet og indholdet af udviklingsmappen.

Et ord med forsigtighed: Sørg for at bruge relative links, ellers bliver du muligvis nødt til at lave en masse redigering, når du gør det.

Der er en anden mulighed at overveje - advarsel: ekspert-tilstand. Hvis det aktuelle websted ikke bruger PHP, dvs.dens startside er index.html eller welcome.html (og ikke index.php), kan du muligvis blot installere WP i den eksisterende arbejdsmappe.

Du bliver nødt til at sikre dig, at index.php har en lavere prioritet end index.html. Se denne artikel https://stackoverflow.com/questions/7873634/why-does-index-html-have-priority-over-index-php. Men du skal virkelig vide, hvad du laver med denne metode, da det kan blive forvirrende og rodet med blandingen af ​​filer.

  • "skift domænes dokumentrod for at pege det på wordpress-biblioteket eller kopier hele wordpress-installationen til dokumentets rod." Glem heller ikke at foretage en søgning og erstatte at ændre underdomænet til det primære domæne!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?