Replybutton review-software tutorial, Bedste kolde e-mail marketing værktøj, automatisk sekvens e-mail svar

Jeg prøver at finde mulige steder at lede efter et problem, som jeg kæmper med på min hjemmeside. Scenarie:

Ubuntu-server bruger sendmail og konfigureret mailrelæ til at gå gennem vores O365-servere. Dette fungerede i alle miljøer for 2 uger siden og stoppede derefter kun med at arbejde med produktion. Til: sendes til [email protected] og er også CC: til [email protected] Kontaktoplysningerne til gmail.com sendes uden problemer, men eksemplet på mail.com modtager aldrig meddelelserne. Hvis jeg dog sender en testmeddelelse fra webserveren til eksempel.com-e-mail-adressen, den modtages i postkassen.

Det virkede underligt for mig, at kun en af ​​kontiene modtager formularen, så jeg talte med min e-mail-administrator, og han ser den samme konsistens som postkassen (så det ser ikke ud til at være et brugerproblem i postkassen).

På dette tidspunkt ser det ud til at pege på applikationskonfigurationen (WP) eller en variation i koden eller DB, der forårsager problemet - ikke? Men som et af de første trin i forsøget på at løse problemet, lavede jeg en sikkerhedskopi fra iscenesættelsesserver (hvor e-mails fungerer fint) og iscenesættelse af DB for at skubbe nævnte øjebliksbillede til produktion (med bogstaveligt talt det eneste, der ændrede sig i processen var en masseredigering af URL'en i DB-scriptet).

Hvad overser jeg?

  • Problemer som dette skyldes næsten altid spamfiltre for mig.
  • Jeg troede det samme - eller måske et sortlistingsproblem. Derfor tjekkede jeg med e-mail-administratoren for at bekræfte, hvad vi så med meddelelserne - disse meddelelser blev ikke vist i mail-loggen. Jeg er splittet mellem dette er et serverkonfigurationsproblem (da det fungerer på andre servere med samme kode) og et kodeproblem (da det er fuldstændigt muligt, at noget på en eller anden måde blev overset i øjebliksbillede - selvom jeg har gjort det hundreder gange).
  • I stedet for at administrere til dit eget e-mail-system, har du overvejet Mailgun API? Det ville løse spørgsmål som dette med det samme.
  • Selv om dette er en alternativ løsning, hjælper det mig ikke med at diagnosticere mit nuværende problem.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?