Mand fanger sin kone snyd - FANGET PÅ KAMERA

Jeg stødte lige på, at min webside faldt 7 sider lavt på google på kun 1 uge. Hvordan er det endda eksternt muligt? Jeg ændrede ikke noget med hensyn til metatags, beskrivelser, webstedsstruktur overhovedet.

Og stadig vises det på side 7, når jeg søger efter det mest anvendte nøgleord (som jeg ordnede med google analytics)

Har nogen en idé om, hvordan det endda kan ske på så kort tid?

Interessant note; Seertællingen ændrede sig ikke for meget i løbet af hele tiden. Pagerank ændrede sig heller ikke - stadig 5

Dette er ikke ualmindeligt. Det er svært at sige specifikt, hvad dette er sket med din startside, men her er nogle muligheder (og det kan være mere end en af ​​disse):

1) Det er et midlertidigt fald, mens Google behandler en masse oplysninger om dit websted og webstedet omkring dit. Dette fald kan vare et par dage eller et par uger.

2) Indgående links til dit websted er blevet fjernet, de-indekseret, ikke fulgt eller devalueret.

3) Siderne, der ligger foran dig, fik flere links eller links med højere værdi.

4) Siderne ovenfor du forbedrede deres SEO på webstedet, herunder tilføjelse af mere indhold til dit websted, der linker tilbage til deres startside, bedre intern linkning, bedre semantisk markering osv.

Gå ikke og gør noget udslæt på grund af dette. Bliv ved med at tilføje indhold til dit websted (hvis det er muligt) og søg indgående links fra relaterede websteder.

FYI, metatags og sidevisninger påvirker slet ikke din placering.

Redigere:

Har du tjekket Googles Webmasterværktøjer for at se, om der er nogen meddelelser til dig fra Google? De rapporterer alvorlige problemer der. Det er værd at kigge kort.

  • Jeg ved, at der er mange muligheder, og min side falder tilbage og fik plads hver gang i løbet af det sidste år, men dette fald er så enormt, at jeg regnede med, at der skulle være noget virkelig galt her.

Din position på google kan ændre sig hver time. Ting opdateringer non stop.

Som nævnt kan deres placeringsalgoritmer ændre sig, andre websteder holder ikke op med at konkurrere til de øverste placeringer osv. Du vil sandsynligvis altid gå op og ned, medmindre du er hovedmyndigheden for dine søgeord på hvilket tidspunkt det ville være sværere at slå dig fra toppen.

  • Jeg ved det, men seriøst: syv sider? Det ser ikke ud som hverdagen op og ned

Det er meget almindeligt, at et websteds rangliste går op og ned, men 7 sider lyder lidt overdrevent. (Jeg antager, at du bestemt mener 7 sider dvs. ~ 70 steder, ikke kun 7 steder). Det er også meget usandsynligt, at 70 andre websteder pludselig har foretaget enorme forbedringer af deres SEO.

Årsagerne til, at jeg har set for de fleste websteder, er hacking. Kontroller dine sider, især din sidekilde, for at sikre dig, at det er det, der skal vises. Log ind på Google Webmasterværktøjer for at se, om der er meddelelser om mulige hackinger eller spam på dit websted.

En anden grund, selvom det sandsynligvis ikke vil gøre en enorm forskel på en uge, er det, at Googlebot har problemer med at få adgang til webstedet. Dette kan være et serverproblem eller måske endda en forkert konfigureret robots.txt. Tjek dit websted på DownForEveryoneOrJustMe.com og WebPageTest.org, og se robots.txt sektionen i GWT.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?