Sådan linkes adsense til youtube-konto på tamil

(Krydspost til webapplikationer)

Jeg har sendt det en gang til adsense-annonceringsforumet, men som normalt reagerer Google ikke på hjælpeanmodninger, og jeg fik ingen rigtige svar.

Jeg har problemer med at integrere mine Adsense- og Analytics-konti på mit websted - http://draw3cards.com. Regnskaberne ser ud til at være integreret fra Adsense (jeg får et fungerende link "gå til analyse"), men alle analyser er fladlinede - de viser ingen indtægter, selvom de ikke er nul.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

  • Jeg anbefaler på det kraftigste at spørge over på webapps Stack Exchange-webstedet, de er sandsynligvis bedre informeret om at hjælpe.
  • Og det hedder AdSense :)
  • 1 @Farseeker: hvorfor? Dette virker som et webmaster-spørgsmål for mig.
  • 1 @Farseeker - det er bestemt uden for emnet for webapps.
  • @Kino - Jeg har aldrig sagt, at spørgsmålet skal lukkes her, men folk på WebApps er sandsynligvis lige så vidende. Hvis spørgsmålet var uden for emnet, ville jeg have lukket det.

Har du valgt dit domæne som det primære domæne? Hvis du har flere websteder, skal du vælge et primært domæne og derefter lægge en lille smule kode på hvert af de andre websteder.

For at indstille det primære domæne og få den krævede kode skal du klikke på linket "Rediger AdSense-linkindstillinger" øverst på siden fra Analytics-hjemmet. Marker først de sider, du vil linke. På det næste trin kan du vælge dit primære domæne og derefter få koden til de andre.

  • Okay, jeg opdaterede det primære domæne, det var virkelig ikke det jeg havde. Jeg vil se, om dette fungerer.
  • Vidunderligt, det fungerer!

Jeg har sendt det en gang til adsense-annonceringsforumet, men som normalt reagerer Google ikke på hjælpeanmodninger, og jeg fik ingen rigtige svar.

Google er patetisk i at interagere med mennesker. Hvis noget bringer det firma ned, formoder jeg, at det vil være det.

Jeg har problemer med at integrere mine Adsense- og Analytics-konti. Regnskaberne ser ud til at være integreret fra Adsense (jeg får et fungerende link "gå til analyse"), men alle analyser er fladlinede - de viser ingen indtægter, selvom de ikke er nul.

Den første ting at kontrollere er, at id'et øverst på din side er det rigtige. Du skal have lidt tekst, der ser sådan ud:

<script type='text/javascript'> window.google_analytics_uacct = 'UA-ABCDEFGH-J'; </script> 

hvor ABCDEFGH-J er det nummer, som Google gav dig. Du kan kontrollere, at det er den rigtige ved hjælp af siden "Analytics-indstillinger" i Google Analytics. Hvis dette nummer er forkert, fungerer integrationen ikke korrekt. Derefter skulle der være sådan noget nederst på siden:

<script type='text/javascript'> var gaJsHost = (('https:' == document.location.protocol) ? 'https://ssl.' : 'http://www.'); document.write(unescape('%3Cscript src='' + gaJsHost + 'google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E')); </script> <script type='text/javascript'> try { var pageTracker = _gat._getTracker('UA-ABCDEFGH-J'); pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {}</script> 
  • Teksten 'window.google_analytics_uacct' vises ikke på min side. Jeg tilføjede adressen på min hjemmeside til spørgsmålet.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?