Soteli Maamta Episode 159 Promo HUM TV Drama - Soteli Maamta EP 159 Promo -Soteli Maamta Episode 158

Jeg spekulerer på, om der er nogen oplysninger om oprettelse af et anstændigt sidelayout, så dit websted vil appellere til brugere af alle opløsninger.

For eksempel den optimale bredde for sider. Det ser ud til, at på min opløsning har de fleste websteder deres indhold centreret og dækker omkring 80% af siden, hvilket er let at se på.

Eller måske højden på webstedets logo / overskrift - nogle sider, jeg snubler over, har et stort logo med links eller navigation under det, hvilket gør det så, at jeg skal rulle ned for at se det faktiske indhold, som artikler eller billeder (disse sider hold mig ikke meget længe).

Jeg forstår, at hver bruger er forskellig og muligvis har browserudvidelser, sidezoom eller måske kører et gammelt system, der vises i 640x480. Jeg leder ikke efter en "bedste" løsning, men snarere nogle retningslinjer for design for at imødekomme forskellige opløsninger.

Dybest set, hvordan kan jeg sørge for, at jeg ikke designer en side, hvor et afsnit muligvis vises i flere letlæselige linjer på min opløsning, men det bliver til en enkelt linje i en opløsning på 1920x1080 og gør det svært for brugeren at følge?

Smashing Magazine har en diskussion om fordele / ulemper ved layoutstilarter.

Jeg har tendens til at vælge en fast bredde, der passer til et stort flertal af opløsninger og derefter gå derfra. Du har allerede nævnt dette, men jeg sørger altid for, at jeg prøver forskellige skriftstørrelser, når jeg ser på, hvordan et layout ser ud i vandret / lodret opløsning. Jeg vil også prøve det i en Android- og iOS-browser bare for at se om der er store problemer. Du kan bruge den maksimale bredde CSS-egenskab (og de tilknyttede IE-specifikke hacks) til at forhindre lange linjer.

Google Labs har et pænt overlay, der viser forskellige opløsninger og procentdelen af ​​webbrowsere, der har den givne opløsning. Om siden har lidt mere information om, hvordan de indsamlede dataene. Det er også tilgængeligt som et Google Chrome-plugin. Jeg kan forestille mig, at der er lignende plugins til andre browsere.

Kendrick og Smashing-artiklen, som han linker til, dækker de fleste baser, men jeg vil bare tilføje, at du ikke kan oprette et enkelt layout, der passer til alle mulige opløsninger, og det er sandsynligvis ikke besværet værd at selv prøve.

Næsten ingen bruger i disse dage en 640x480 desktop eller bærbar computeropløsning. Selv netbooks har højere opløsninger end det. Så medmindre du vil oprette et enkelt layout til både desktop- og mobilbrugere (en dårlig idé 99% af tiden), er der ingen mening i at forsøge at understøtte en så lav opløsning. Din tid ville blive brugt bedre på at sikre, at webstedet fungerer i tekstbrowsere og med skærmlæsere.

  • 1 640x480-opløsningen var bare et vittighedseksempel, lol ... mit punkt var bare at præcisere, at jeg vidste, at alle brugere er forskellige, og at jeg ikke kunne behage alle.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?