Windows 7 Seneste emner (Sådan slettes historik for nylige dokumenter)

Jeg fandt ud af, at professionelle billedbiblioteksider som http://www.istockphoto.com eller http://www.dreamstime.com er ret nyttige til at tilføje nogle seje billeder til et websted, enten når man udfylder dets indhold eller når man designer dets grafiske layout.

Desværre bruger begge sider, jeg har nævnt ovenfor, kreditplaner, der udløber efter 12 måneder: du køber kreditter (ved hjælp af rigtige kroner), og så kan du downloade billeder, men hvis du ikke bruger alle kreditter inden for 1 år, thay suge dem ud af din virtuelle tegnebog (jeg synes det er virkelig uretfærdigt, men alt for dårligt for dig, det er deres politik).

Kender du til andre gode billedbiblioteksider (fra din virkelige livsoplevelse), der bruger kreditter til at downloade billeder, men de udløber ikke efter 12 måneder?

Naturligvis vil jeg ikke ignorere dine forslag om andre websteder med billedbiblioteker.

  • 1 Ja, det hader jeg virkelig. Det skruer virkelig over ikke-almindelige kunder, da du ikke kan lægge nøjagtigt det beløb, du har brug for, så når som helst du foretager et køb, er du garanteret at have et par kreditter tilbage. Jeg antager, at det er en taktik at få brugerne til konstant at købe aktiekunst (selv når du ikke har brug for nogen) eller lade dine kreditter gå til spilde.
  • @John Conde: Jeg er klar over, hvorfor du fjernede tags "website design", "grafik".

PhotoDune (fra Envato, samme firma som ThemeForest og CodeCanyon osv.). Du kan købe varer uden at foretage et depositum, men de opkræver en præmie på $ 2 for at gøre det.

  • det er et lille bibliotek, jeg prøvede nogle søgninger, men det giver virkelig få billeder.

På Dreamstime.com udløber dine kreditter ikke. Det er det, jeg har brugt, og de har et stort udvalg.

  • 4 Velkommen til webmastere. Dreamstime.com nævnes i spørgsmålet som et sted, hvor kreditter udløber. Spørgeren leder efter et alternativ til dem. Jeg har lige tjekket, og deres websted siger, at de er gyldige i et år.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?