Wordpress Synonymizer - No.1 Wordpress Spinner!

Jeg kører et statisk PHP-websted i de sidste 3 måneder. Det er ikke et CMS, men bare enkle PHP-filer (ingen database), som jeg tilføjer indhold til. Jeg kæmper for at manuelt oprette RSS-feeds, da det er meget tidskrævende. Kan nogen foreslå mig måder at spare tid på at oprette RSS-feeds? Jeg ønsker også at automatisere processen med oprettelse af RSS-feed, måske ved hjælp af variabler? Foreslå venligst.

  • Hvis du vælger at oprette et statisk websted (selvom du allerede bruger PHP), bliver du nødt til at oprette dine RSS-feeds manuelt. Derfor vedligeholder ingen længere statiske websteder. Det er meget nemt at generere RSS- eller Atom-feeds automatisk, når du har et dynamisk websted.
  • Kan du ikke finde et php-bibliotek, der hjælper dig med at oprette et RSS-feed?
  • @ZippyV: Det ville ikke hjælpe, hvis hans websted er statisk, og han bare bruger php som SSI til at inkludere sidehoved / sidefod / navigation på individuelt oprettede sider. Det bedste, han kunne gøre, er at manuelt vedligeholde en RSS-fil, som han tilføjer til, hver gang han tilføjer nyt indhold.
  • Dette spørgsmål har nogle PHP-biblioteker i svarene, der genererer feeds: stackoverflow.com/questions/1888069/…

Som omtalt i kommentarerne skal du bruge en database, der indeholder dit indhold for at kunne automatisere dit feed. Vi ved ikke fra dit spørgsmål, hvor behagelig du er med PHP, eller om du har nogen databaseoplevelse, men dette vil næsten helt sikkert også fremskynde andre ting på dit websted - såsom at kunne betjene hver af dine 'indholdssider' fra et dynamisk script i stedet for at forsøge at vedligeholde flere statiske sider.

Jeg antager et øjeblik, at du har MySQL, og at du ved, hvordan du opsætter et bord. Gør det, og sørg for, at dit bord (som jeg kalder "my_content"ser sådan ud:

item_id (int 6, automatisk stigning)

item_title (char 255)

artikelbeskrivelse (tekst)

Opret forbindelse til din database i PHP - igen, dette er ekstremt forenklet, du bliver nødt til at undersøge yderligere for at tilføje nogle fejlkontrol og alt det der, men det er bare at pege dig i den rigtige retning og vise dig, hvor simpelt det kan være at komme i gang. (Også, MySQLi er den moderne ting, men lad os undgå OO for nu ..)

<?php //Connect to a database server and find your database mysql_connect($host,$user,$password); mysql_select_db($db); //Select the content for your feed $SQL = 'SELECT * FROM my_content ORDER BY item_id'; $QRY = mysql_query($SQL); //Set up the XML header $xml = ''; $ xml. = " "; // Gennemse resultatsættet, der er oprettet i $ QRY, og tilføj det til $ xml, mens ($ ROW = mysql_fetch_assoc ($ QRY)) {$ xml. =""; $ xml. =" <title>". $ ROW ['item_title']."</title>"; $ xml. =" ". $ ROW ['item_description'].""; $ xml. =" <link>http://www.mysite.com/content.php?id=".$ROW['item_id ']. ""; $ xml. ="";} // Tilføj XML-bundfoden $ xml. =" "; $ xml. =" "; // Skriv hele partiet til en fil. File_put_contents (" rss.xml ", $ xml);?> Var13 ->  ?> var13 ->

Værsgo. Det er så let det kan være, selvom et RSS-feed sandsynligvis har brug for mere information, tror jeg, det er det absolutte minimum for at skabe noget, der er gyldigt. Mens du er velkommen til at kopiere / indsætte denne bit kode - den vinder ingen programmeringspriser, har jeg lige forsøgt at holde det ekstremt enkelt for at give dig den grundlæggende idé om, hvordan det fungerer.

Hvis du distribuerer noget på et rigtigt websted, afhængigt af mange faktorer (ikke mindst hvem der bruger det, hvordan de lægger indhold i databasen osv.), Vil du gerne arbejde på ting som fejlkontrol og datavalidering.

Håber det hjælper.

  • Jeg har mange filer, og jeg er en gennemsnitlig PHP-koder. Så jeg kan ikke konvertere webstedet til et websted. Jeg bruger kun PHP til at inkludere overskrift, sidefod osv.
  • Desværre ser det ud til at du sidder fast og bliver nødt til at administrere filerne manuelt. Alternativt kan du enten ansætte en udvikler eller implementere en CMS-pakke uden hylde og konvertere dit statiske websted til et dynamisk, så du kan automatisere RSS-feeds og andre funktioner. Hvis du planlægger at køre et stort websted, er databasedrevet virkelig den eneste mulighed - det tager ikke lang tid at blive uhåndterbar, hvis det hele er statisk.
  • Selvom din kode ikke hjalp, var du korrekt. Jeg søger nu at flytte til WordPress.

Ja, det er muligt at oprette en rss.xml foder automatisk

Dette websted er et statisk websted, og tilsyneladende har det automatisk genereret rss.xml

http://whatanswered.com/rss.xml

Valider RSS-feedet

http://appc.w3.org/check.cgi?url=http%3A//whatanswered.com/rss.xml

Hvorfor kontakter du dem ikke via deres hjemmeside og spørger dem?

  • 1 Hvordan kan du fortælle, at RSS-feedet genereres automatisk?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?