Tendenser til personaleindustrien - oktober 2018

Jeg har et underligt scenario. Mit websteds Google Analytics-resultater viser stigningen i besøg for de søgeord (ved hjælp af Google Organic), som ikke er angivet i Google.

Jeg kan se i Google Analytics, at 500 brugere besøger mit websted ved hjælp af XYZ Keyword ved Google Organic-søgning. Men hvis jeg søger XYZ i Googles søgemaskine, kan jeg ikke engang se mit websted på de første 20 sider.

Hvordan kunne det være muligt?

Google viser forskellige resultater for forskellige lande. Kontroller, hvilke lande disse brugere kom fra, og log derefter på en webproxy, og surf Google fra det sted. I dette land er du muligvis på toppen ...

En anden mulighed er, at det er bots, der scanner internettet ...

  • Ja, google er ofte lokaliseret. Især for nøgleord, der er meget stedspecifikke, selvfølgelig, så det er noget at overveje.

Tjek med Google Webmasterværktøjer og "dit websted på nettet" -> "søgeforespørgsler". Hvis de vises der, så ja, dit websted bliver fundet til disse vilkår, måske ikke på google.com, men på et andet landsdomæne (google.de eller google.co.uk), så du ikke kunne se det i din test i lille skala.

Hvis de ikke vises på Google Webmasterværktøjer, er der chancen for, at et andet websted brugte dit Google Analytics-id (der er ikke nogen sporingsfejl, som jeg ikke har set før ...), så kan du bruge Blekko til at finde dette (det har nogle avancerede søgesider med de samme sporingsfunktioner).

  • Desværre findes Blekko og den nævnte funktion ikke længere.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?