Del 1: Hvordan starter jeg et hjemmebaseret job for begyndere i 2019? - Tagalog-version

Hej,

Jeg har et ofte opdateret websted. Derfor ændres sideindholdet ofte. Jeg mener, at de emner, der er på første side, bliver på 2. side en dag efter. Tilsvarende bliver 192. side, som er min sidste side, 193. side en dag efter. Så Google finder andet indhold på en bestemt side end sit tidligere besøg. Er det dårligt for SEO?

Hvad synes du om det?

  • 1 Du må ikke duplikere dine spørgsmål - stackoverflow.com/questions/4979665/…
  • @seriocomic Jeg vil gerne have begge siders ideer. Er det ikke tilladt handling?
  • Kemai Det er godt at have svar fra begge sider, men Stack Exchanges fungerer bedst, når der kun er en forekomst af hvert spørgsmål. På den måde, hvis nogen søger efter det spørgsmål, grupperes alle de mulige svar.

Dynamisk indhold er overalt på nettet - du skal kun se på online nyhedswebsteder.

Det, du beskriver, er en visning af arkiver (pagineret).

Måden, hvorpå dette fungerer bedst til SEO-formål, er at sikre, at hver "vare", som du henviser til, lever på sin egen URL, og derefter henvises der til den vare (linket til via overskriften og viser indholdet), enten i sin helhed eller som et uddrag i arkiverne.

På den måde kan både søgemaskiner og besøgende altid få adgang til det bestemte stykke indhold når som helst (linket, bogmærket osv.), Men du kan stadig vise dit indhold på en frisk til gammel måde.

Din næste overvejelse er, om du vil have, at selve de sideinddelte sider skal indekseres efter side 1 (jeg vil ikke foreslå det), så du vil kontrollere enhver side ud over side 1 med et meta-robotelement med "noindex, følg" instruktion. Sørg for ikke at gøre dette til din hovedside. Dette vil fortælle bots at de ikke skal medtage side 59 osv., Der skal medtages i deres indeks, men at følge linkene på denne side til de enkelte indlæg / emner / poster / artikler, hvad-har-dig.

Sørg for, at hvert element er enten mærket eller kategoriseret, og inkluder links til de taggede / kategorier samt datoarkiver og andre sammenkædningsmetoder (top 10 læst osv.).

Håber det hjælper.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger