20190302_220610 - Smerte - tryk og elektrisk strøm mærkes mod ansigt og gennem hele kroppen

Min udbyder fortalte mig, at de ikke kan give os en separat IP-adresse til et separat websted. Jeg forstår, at de kunne give os en, hvor en eksisterende adresse absolut ikke kan genbruges, som hvis vi havde en anden virtuel server eller havde brug for SSL.

Efter at have gennemsøgt ser det ud til, at dette ikke rigtig er op til dem og er pålagt "ovenfra", hvilket får mig til at spekulere på, om dette gælder for alle værter i USA.

Hvis dette ikke er tilfældet, kan du venligst anbefale en god webhost med servere i USA, der er glade for at udstede flere IP-adresser uden at kræve ekstra virtuelle servere?

P.S. jeg kunne få en separat virtuel server til dette, men det virker kedeligt. Det sparer ikke nogen IP-adresser overhovedet og spilder kun ekstra elektricitet i processen ...

 • Hvem er værten? (Se svaret fra @Cyclops nedenfor.) Det kan være interessant at få lidt af en liste i gang.

Ligesom eksempel, fordi det er det system, jeg er i for øjeblikket, når du tilføjer et nyt domæne til en par-hosting-konto, får du følgende muligheder

 • Dedikeret IP-domænehosting - Domænenavnet har sin egen unikke IP-adresse
 • Shared IP Domain Hosting - Domænenavnet deler en IP-adresse med et andet domæne på din konto
 • Parkeret domænehosting - Domænenavnet "parkeres" på et andet domænenavn på din konto

... hvor det første ser ud til at være det, du spørger om.

I så fald har jeg set noget lignende hos flere værter gennem årene, så nej, spørgsmålet gælder ikke for alle amerikanske værter, og jeg vil endda sige, at det er ret almindeligt at lade det være.

Som en sekundær er der, når du tilføjer et websted på WebFaction, et drop-down "IP" -felt til at vælge, hvilken tildelte til din konto (dedikerede IP'er er en tilføjelse) den skal bruge.

Hostgators politik om IP'er er:

På grund af den globale mangel på IPv4-adresser, selvom der ikke er nogen grænse for antallet, du måtte have, er vi nu forpligtet til at anmode om begrundelse for dedikerede IP-adresseanmodninger.

Med undtagelse af Business-hostingpakken er den eneste acceptable begrundelse for en dedikeret IP-adresse på enhver kontotype, som vi kan acceptere på nuværende tidspunkt, til brug med et SSL-certifikat.

(Og deres forretningspakke tillader alligevel kun en uberettiget IP).

På trods af deres brug af ordet krævet, Jeg tvivler virkelig på, at de var det tvunget (ved f.eks. ARIN) for at rationere IP-adresser til en bestemt bruger, det er bare en forretningsbeslutning. De fleste hostingfirmaer tildeles blokke af fast størrelse af IPv4, og når disse løber ud, kan de ikke få mere (indtil IPv6, alligevel).

Kan lide det eller ej, IPv4 er nu en knap ressource, og virksomheder opkræver tilsvarende. Det koster måske mere, end du vil betale, men det er forretning, undskyld ...

 • +1 Interessant. Jeg havde ikke stødt på en vært, der faktisk sagde dette. At binde til IP-manglen giver dog mening. Jeg vil gerne gå rundt og spørge til nogle af de andre værter, jeg beskæftiger mig med via klienter osv. Nu.

Overtræd det, som @Bruce Harris & @Cyclops antyder, der er politikker, der begrænser virksomheder i, hvordan de bruger og tildeler sine brugere IPv4-adresser.

I februar har IANA ikke mere / 8 IP-puljer til at tildele til regional RIR, og APNIC er i april for Asien-Stillehavsområdet løbet tør for frit tildelte IP'er med RIPE NCC (Europa, Mellemøsten og en del af Centralasien) forventes at løbe ud næste.

I tilfælde af amerikansk (USA, Canada og Caribien) strammede ARIN, hvor meget og hvor ofte en internetudbyder kan anmode om nye IP'er, når IANA løb tør, og håndhævede også strengere anmeldelser for at sikre effektiv udnyttelse. Effekten af ​​dette overføres til hostingfirmaer og til slutbrugere.

Alle virksomheder, der i dag og i dag frit tildeler dedikeret IP uden god grund, vil simpelthen finde det umuligt at anmode om mere fra deres ISP / RIR, når de løber tør, selvom deres respektive ISP / RIR stadig har nogle tilbage. Vil du virkelig være sammen med et firma, der ikke kan få dig yderligere IP, selvom du virkelig har brug for det (for SSL siger), fordi de har givet al deres allokering frit og som et resultat nægtes nye?

 • Min pointe var, at enhver begrænsende politik var indre til HostGator, ikke af en ekstern part. Har du oplysninger om, hvordan en virksomhed skal allokere sin egen, tidligere købt IP-pool?
 • HostGator bruger The Planet (fusioneret til ... til SoftLayer). Du kan se SoftLayer-kommentar til IP-tildeling på blog.softlayer.com/2011/ipv4-justification-changes-in-ims. Så HostGator er nødt til at retfærdiggøre deres tildeling til SoftLayer, når de anmoder om nye IP'er. Ja, der er intet, der begrænser, hvad man kan gøre med allerede tildelte IP'er, men da vi taler om hostingfirmaer med forhåbentlig ekspanderende forretning og dermed konstant har brug for flere IP'er, er de nødt til at retfærdiggøre deres, og til gengæld bruger deres kunder.
 • Okay, beslutningen er et lag op :) Men det er stadig en forretning beslutning, hvordan man tildeler deres IP'er - det syntes dit indlæg indebære det var en regulerende beslutning fra IANA eller en anden.

Delt hostingfirmaer giver dig normalt en delt IP (selvom nogle leverer flere dedikerede IP'er; f.eks. Ixwebhosting). Men generelt afhænger dette af antallet af gratis dedikerede IP-adresser, der er inkluderet i din pakke. Selvfølgelig kan du altid købe ekstra IP'er. Ingen kan begrænse dig til at have flere og flere IP'er og en dedikeret til hvert websted.

 • Nå ... det er sagen, jeg kan ikke købe ekstra IP'er. De sælger mig ikke en.
 • Så anbefaler jeg at bruge et andet webhostingfirma med fleksible funktioner. Fordi du ikke ved, hvad du muligvis har brug for i den videre udvikling af dine websteder.
 • Faktisk kan man og er begrænset til IPv4-adresser. I lang tid nu har der været et begrundelseskrav, når man anmoder om IP-adresser. Først ved implementering af IANA-politikker på det regionale RIR-niveau for datacenter og internetudbyder, og til gengæld den internetudbyder, der kræver det fra værtsfirmaer og slutbrugere. Med IPv4-udmattelse er retfærdiggørelseskravene kun blevet og vil blive endnu strengere.Et hostingfirma, der ikke håndhæver berettigelseskrav fra sine kunder, vil udtømme sin IP-pool hurtigere og derefter finde det umuligt at få nye.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger