Sony Bravia LCD TV-problem

Jeg laver i øjeblikket et websted, og jeg vil gerne vide, om der nogensinde er plads efter <. Med dette mener jeg, at der er noget lignende < html> eller er der ikke noget som en "kommando", der har et mellemrum efter <?

  • 1 Den terminologi, du leder efter, er "HTML Elements", der er dannet af "start tags" og "end tags". Specifikt spørger du, hvor et "HTML-starttag" kan have et mellemrum efter åbningen mindre end symbolet.
  • Måske vil du <html > i stedet. (hvor en ny linje også kan bruges)
  • 1 @StephenOstermiller: Et element behøver ikke nødvendigvis at have tags. F.eks. det head element er underforstået, selvom der ikke er nogen <head>/</head> tags. Der er også tomme elementer, som kun har et tag i stedet for et start- og et sluttag. Og slutkoder kan antydes. Og det er bare HTML5. Ældre versioner af HTML var baseret på SGML, som også har så sjove ting som Null End-tags, f.eks. i HTML 1.0–4.01, svarer til Hello. Se softwareengineering.stackexchange.com/a/116483/1352 for et ekstremt eksempel, jeg sammensatte.
  • Hvorfor vil du medtage et mellemrum i denne position? Hvorfor spørger du?

Med dette mener jeg, at der er noget lignende < html> eller er der ikke sådan noget som en "kommando", der har et mellemrum efter <?

Nej, du kan ikke have en plads straks efter < (mindre end tegn) i åbningen af ​​et HTML-element start tag.

Fra HTML-specifikationen:

Start-tags skal have følgende format:

  1. Det første tegn i et startmærke skal være et U + 003C TÆNDT-TEGN-tegn (<).
  2. De næste par tegn i et starttag skal være elementets tagnavn.
  3. :

Der er ikke plads til en plads derinde.

Hvis du prøver dette i en browser, udsender det sandsynligvis det misdannede starttag som bogstavelig tekst. For eksempel:

Foo < b>bar baz

... udgives i browseren som:

Foo bar baz

  • Dette citat er ikke nok til at besvare spørgsmålet. I henhold til de regler, du definerede, ! ville heller ikke være gyldig, men det ved vi alle

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?