Rådgivning til forældre, der er fjernet fra deres børn

Mit webapp-projekt inkluderer logfunktionalitet, så vi kan se, hvor besøgende kommer fra (henvisnings-URL), hvad de populære brugeragenter er, hvilke sider der er mest populære osv. Loggen er gemt i SQL Server, og når jeg spørger brugeren agenter Jeg bruger en stor (næsten 100 linjer) og voksende CASE-sætning til at adskille brugeragenterne ved hjælp af strengtilpasning (dvs. hvis brugeragenten indeholder strengen "Firefox / 9", så er det Firefox 9). Er der en bedre måde at gøre dette på, så jeg behøver ikke løbende at føje til CASE-erklæringen for at håndtere nye browserudgivelser?

Hvordan skal jeg også håndtere mindre almindelige, underlige / ukendte brugeragenter? Jeg har set følgende i logfilerne og har ikke været i stand til at finde god information online om, hvad de er:

  • WordPress/3.3.1; http://www.facecolony.org
  • Mozilla/4.0 ( http://www.hairirons.org redips; chi hair iron)

Jeg vil gætte, at de er bots / crawlere, men de websteder, de peger på, ser ikke ud til at henvise til webcrawlere (eller endda være tilgængelige nogle gange). Jeg har set andre brugeragenter, som jeg ikke kender, men jeg ved, at de er bots, fordi de inkluderer "bot" eller "edderkop" eller noget lignende i dem.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger