Sådan konfigureres IEC 61850 driver i Proficy HMI / SCADA - CIMPLICITY

Jeg har en "super sikker" javascript downloader* som jeg skrev, og det fungerer normalt okay. Men jeg bemærkede, mens jeg forsøgte at downloade en 90 meg-fil med den på en klients maskine, at den på IE7 bliver hængt op omkring 1/3 af vejen igennem. Jeg har aldrig prøvet at sende en så stor fil gennem iFrame, og den fungerer fint i andre browsere. Er der en størrelsesbegrænsning på filer, som IE7 kan læse i en iFrame?

* Det er egentlig bare en PHP-linje, der indstiller overskrift ("placering: http: //somplace/downloadbigthing.exe"); efter det foretager nogle logning og verifikationer.

  • 1 Jeg tvivler meget på, at det er IE7, det kan være, at internetudbyderen kvæler en stor download - har du været i stand til at replikere problemet på forskellige forbindelser?
  • Nå, jeg downloadede filen (på deres computer) ved at indsætte URL'en direkte og ikke pumpe den gennem IFrame.
  • Jeg ville prøve det på en anden forbindelse - jo mere jo bedre, bare for at være sikker på, at problemet kan replikeres.
  • 1 Sandsynligvis en god idé, men jeg bliver sandsynligvis bare nødt til at vente på, at nogen ringer med det samme problem. Et par hundrede mennesker har allerede downloadet denne fil, jeg tror jeg kunne tjekke logfilen for at se om nogen brugt IE7.
  • Kan også se på PHP-outputbuffer-kontrollerne, hvis den skriver noget ud undervejs ... php.net/manual/en/ref.outcontrol.php

IE7 er næsten et helt årti gammel. Tid til at afslutte støtten til det IMHO. Kontroller, og hvis IE <= 7 bare viser opgraderingsmeddelelse og link til manuelle instruktioner, hvis det ikke fungerer. Færdig.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger