4K- og 1080p-video uploadet vises kun i 360p på YouTube

Jeg har for nylig udført noget udskiftningsarbejde for en klient, han sender mig de nye billedpng-filer, og jeg uploader dem og erstatter de gamle med de nye (med samme navn). Jeg fortæller ham, at for at se de nye billeder skal han hårdt opdatere siden (skift + opdatering), men jeg kan fortælle, at han spekulerer på, hvornår hans kunder vil se disse nye billeder, og for at være ærlig kender jeg ikke mig selv. Jeg kan heller ikke finde ud af det; Jeg spekulerede også på, om der er en eller anden måde, jeg kan oplyse browseren om, at et billede er blevet ændret, og jeg tænkte, at jeg måske kunne bruge metatags til at gøre dette, men det ser ud til ikke.

Kan nogen oplyse mig om dette problem, hvornår beslutter browseren (hvis det overlades til sine egne enheder) at kassere de cachelagrede billeder og indlæse de nye fra serveren, og er der nogen måde, jeg kan påvirke dette på (undtagen at bruge en anden fil navne og omkodning af HTML og CSS for at afspejle de ændringer, som jeg formoder, ville fungere)

Tilføj et tegn til det erstattede billedes navn, og du har løst problemet!

Spørgsmålet er cachelagring i browseren, jeg bruger følgende kode til at indstille fremtidige udløbsdatoer for alle medier for at undgå, at browsere genindlæser almindeligt anvendte ressourcer, som billeder, mellem sideindlæsninger.

Du kan bruge den samme kode til at forårsage den omvendte effekt ved at ændre datoen ...

 Header set Expires 'Thu, 15 Apr 2020 20:00:00 GMT' Header unset ETag FileETag None  

Men browserens cachestørrelse og andre variabler indstilles på brugerens maskine, og der er ikke meget, du kan gøre for garanti at billedet opdateres (ud over at ændre filnavnet).

At gøre ting som dette har også et negativt for webstedet og brugeren - øget båndbredde og øget sidebelastning, hvilket er dårligt for SEO og dårligt for, ja, alt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?