Paypal Express Checkout API, Google Checkout API og Amazon Flexible Payment Services giver os mulighed for let at acceptere betaling ved simpelthen at omdirigere brugere til deres hjemmeside, og de håndterer alt. Vi behøver ikke engang at kende deres kreditkortnumre.

Men hvad hvis jeg vil have mine brugere til at behandle mig direkte ved hjælp af deres kreditkortnumre? På denne måde kan jeg skifte betalingsprocessor uden at genere mine brugere. Jeg tror, ​​det er sådan, traditionelle købmandsregnskaber fungerer. Fungerer nogen af ​​de betalingstjenester, der tilbydes af Paypal / Google / Amazon på denne måde?

De typer betalingstjenester, du taler om, kræver, at brugeren foretager betaling på betalingsudbyderens websted. Når du tager kontrol over betalingen, mister du det, fordi du nu er ansvarlig for håndtering af betalingen. Så der ville ikke være nogen gennemsigtig overgang for dine brugere, hvis du skifter processor.

Paypal tilbyder en API (jeg tror det er Website Payments Pro), der giver dig mulighed for at bruge deres tjenester som du ville med en betalingsgateway som Authorize.Net. Så hvis du skiftede til en ægte handelskonto, kunne du ændre udbyderen i baggrunden, og dine brugere ville ikke være opmærksomme på ændringen, da den ville være fuldstændig gennemsigtig for dem.

  • Jeg er ikke så fortrolig med Google og Amazon, så jeg kan ikke sige det helt sikkert. Jeg er ikke opmærksom på, at de tilbyder noget lignende, men det er sandsynligvis fordi jeg ikke har kigget.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?