Strategisk crawlstyring | Lektion 11/34 | SEMrush Academy

Vi ændrede webstedets UI, CMS, linkstruktur. Købte også et nyt og bedre domænenavn. Når vi har afsluttet alt. Vi gjorde nedenunder trin for trin;

 1. Oprettet en ny webapplikation til old.com/page1.html til new.com/page1.html 301 omdirigering.
 2. Brugte webmasterværktøjer til 301-omdirigering.
 3. Sendte nye sitemaps lange med robots.txt

Selvom vi har en brugerdefineret titel, meta-beskrivelse og meta-nøgleord for hver side, tager Google et stykke sentece fra indholdet og bruger det til MetaDescription. Dette er et stort problem for vores potentielle klik på SERP. Hvad skal vi gøre for at få MetaDescription tilbage?

Det gamle sted er: indirimkodlari.gen.tr

Det nye websted: indirimkodu.gen.tr

Google viser stadig den gamle url og højre metabeskrivelse med den.

Det nye domænenavn med tilfældigt skrabet i Google-søgning på site.com/url

Løsning Ser man på Googles søgecache ved hjælp af "vis kilde" viser vi, at vi brugte det forkerte felt fra databasen til MetaDescription! Ændrede det, fikset og løst !.

 • Brugen af ​​beskrivelsens metatag afhænger meget af søgeforespørgslen. Hvilke søgeforespørgsler bruger du?
 • Hvis Google betragter det nye domænenavn som et gammelt domænenavnebarn, antager det at bruge metabeskrivelsen, som den var.
 • Nej slet ikke. Hvad Google viser som et SERP-uddrag afhænger af søgeforespørgslen. Det har intet at gøre med domænenavne, og hvilket af dem der er nyt eller ej. Det hele kommer ned til søgeforespørgslen. Det er et af de sidste trin, før SERP'erne gengives.
 • Jeg forstår din logik, men hvordan søgning fungerer, denne logik giver ikke mening. Dette er to forskellige domæner, og du kan simpelthen ikke samle det ene med det andet, selv når det ser ud til at give mening. Hver vil fungere forskelligt, især mens links og 301 omdirigeringer træner sig selv.

Det ser ud til, at du har gjort alt, hvad der kræves med hensyn til at flytte.

Nu, i forhold til metabeskrivelse, som skrevet i kommentaren, genererer Google oftere metatitel og beskrivelse baseret på søgeforespørgslen.

Dette er et stort problem for vores potentielle klik på SERP.

Hvis dette er et problem, hvilket betyder, at hvis du ikke er tilfreds med, hvordan Google genererer (indhold) meta beskrivelse, skal du først arbejde på dit webstedsindhold for at gøre det mere relevant ud fra dine ideer, hvilken bruger der kan skrive, og hvornår Google afhenter indhold fra din beskrivelse, kan det være mere relevant fra din side.

Bemærk også, at hvis du optimerer din side til bestemte søgeord, og hvis din brugerdefinerede metatitel og beskrivelse vil være baseret på det, vil du sandsynligvis se dine tilpassede metatags.

 • Før vi flytter permanent til et andet domæne, var det okay. Google viste det rigtige indhold MetaDescription-felt, der kommer fra databasen. Også indholdet virker meget godt, fordi vores holdninger var rigtig gode. Webstedet var for det meste i top ti
 • For det første, uanset hvad du gør, kan du muligvis ikke kontrollere 100%. Det betyder, at du ikke ved, hvilken bruger der skriver, og Google vælger det bedste for brugeren fra dit webstedsindhold. For at besvare dit spørgsmål vedrørende det var OK på dit gamle websted, skal du forstå, at da du ændrede webstedet (UI, kodningsstruktur osv.), Er det ikke det samme længere. Det betyder, at du skal stoppe med at bekymre dig om noget, som du ikke kan kontrollere. Men du kan godt lide at prøve min sidste linje i svaret, det har altid fungeret.
 • Du har helt ret i dette. Et sæt metrics er sporene fra links, der ikke findes for det nye domæne bortset fra nogen omdirigering. Dette vil simpelthen tage et stykke tid at træne. Overvej også SERP-præstationshistorik. OP'en skal overvåge søgeforespørgsler fra det gamle domæne og forme en metabeskrivelse pr. Side for at fange så mange søgeudtryk, der giver mening. OP kan også bruge webstedet: direktivet for at sikre, at der ikke er et reelt problem.

Har du forsøgt at hente og gengive siden i Google Search Console? Når du gør det, kan du også bede Google om at indeksere siden. Nogle gange er ændringerne synlige kun få øjeblikke efter, men oftest skal du vente en dag eller to. Det er heller ikke ualmindeligt, at Google deler test af deres egen titel / metabeskrivelser i søgeresultaterne for at se, om de kan finde en bedre version end hvad du er kommet op med. Hvis ikke, får du din egen beskrivelse tilbage .. til sidst.

Brug også et værktøj til at kontrollere, at din metabeskrivelse faktisk fungerer. Du kan bruge værktøjet Screaming frog eller Chrome-browserudvidelsen SEOquake til at kontrollere.

 • Vi brugte hente og gengive, efter at vi havde gjort 301 på GWMT. Jeg har installeret SEOquake-plugin for at kontrollere. Det virker alt sammen godt. SEOquake viser det fuldt ud sandt. Men Google bruger stadig den første paragraf fra siden. Webstedet er: https://indirimkodu.gen.tr/boyner Mangler jeg noget andet?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?