Wordpress Plugin-udviklingsvejledning fra bunden (del 14) Indsend formulardata i Wordpress Plugin

Min WordPress-side i cPanel betjener admin-ajax.php fil, der spilder CPU-ressourcer. Hvordan kan jeg løse dette problem? Skal jeg bruge dette i min robots.txt fil eller ej?

User-agent: * Disallow: /wp-admin/ Allow: /wp-admin/admin-ajax.php 

  • Hvad er grunden til, at du overvejer crawlere at få adgang admin-ajax? Hvis det kun bruges af dine webstedsadministratorer, vil du ikke tillade robotadgang til det. Selvom du gjorde det, kan jeg ikke se, hvordan det ville hjælpe med CPU-ressourcer. Formentlig gør det kun noget for en logget administrator.
  • Hvis det bruges af noget andet end en administrator, er det muligt, at hackere målretter mod det. Hvis det er tilfældet, hjælper robots.txt slet ikke. Robots.txt er som et tegn, der siger "venligst", men det håndhæves overhovedet ikke, og hackere vil bare ignorere det.
  • 1 @StephenOstermiller Årsagen til at medtage admin-ajax.php er, fordi det er sådan, som Wordpress 'AJAX-system, der stammer fra, fungerer, selv for den offentlige side. Så hvis du koder et tema eller plugin ved hjælp af Wordpress-rammen, der bruger AJAX, skal adgang til admin-ajax.php være offentlig. Jeg synes, det er en dum situation personligt, men sådan er det. Jeg er heller ikke fan af at gå på, hvilke mapper jeg ikke kan tillade, især da der aldrig ville være nogen links til den mappe.

Denne fil bruges ofte frontend af temaer og plugins. Det blev ændret i WordPress robots.txt-fil for et par år siden for at tillade gennemsøgning af denne grund, efter et problem med google ikke kunne gennemgå det.

WP Core-billettråden kan findes her og tilbyder yderligere information https://core.trac.wordpress.org/ticket/33156

Hvis du med "tillad" mener at tillade Google at gennemgå det, ja. Google vil se, hvordan dit websted er konstrueret inklusive CSS-, JS- og Ajax-filer.

  • Jeg ville ikke tro det /wp-admin/ URL'er ville blive brugt til CSS, JS eller AJAX. Admin-filerne bruges normalt af webstedsejeren til at skrive nyt indhold, godkende indhold og lignende. Det lyder som om denne URL kan være en undtagelse fra det. Hvis det er tilfældet, ville det sandsynligvis være værd at forklare det i dit svar.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?