Jenkins begyndervejledning 11 - Sådan foretages automatiseret installation (trin for trin)

Vi overvejer at opgradere til enten en dedikeret server eller en cloud-server.

Hvad jeg virkelig gerne vil have, er at hosting-kontoen har SVN installeret på den. Med et brugergrænseflade, som jeg kan bruge. Så når jeg foretager en ændring, kan jeg oprette en filial på hosting og udvikle mig på den private filial. Så når jeg får alt rigtigt, skal du migrere den gren til det vigtigste websted, som alle ser. Og også være i stand til at spille tilbage, hvis jeg har brug for det. Jeg vil gerne have et brugergrænseflade i webstedsadministratoren til dette.

Er der en hostingtjeneste, der leverer dette?

Hvis det betyder noget, så vi på rackspacecloud, og vi vil helt sikkert bruge en LAMP (linux, apache, mysql, php) stak.

Jeg ved, at dette ikke er det, du leder efter, men jeg tror, ​​Assembla muligvis giver den funktionalitet. Det er en hostet SVN-tjeneste snarere end en hosting-tjeneste, der leverer SVN.

Trac er ret robust og har en stor brugerbase. Det er kompliceret at opsætte (som enhver SVN repo-opsætning), men der er nogle gode guider derude til det. Info: http://trac.edgewall.org/ Installationsvejledning: http://trac.edgewall.org/wiki/TracInstall

  • 1 Jeg tror, ​​at ved host betyder de noget eksternt som BitBucket, SourceForge, GitHub osv.
  • Forstået. Nå da som et tillæg, hvorfor ikke bruge (som VxJasonxV foreslog) github eller sourceforge? Google har også deres eget projekthosting.

Enhver Subversion-tjeneste vil arbejde for dette. Jeg bruger det hele tiden på denne måde. Du har ikke brug for Subversion på din webserver, bare klienten (TortoiseSVN er fantastisk, hvis du er på Windows)

devZing leverer også hostet subversion

Jeg vil anbefale en hostingudbyder, der har en værktøjskasse til at arbejde med behovene i en LAMP-baseret produktionsinstallation. Værktøjskassen kan være virtuel i en sky, så længe den har samme backend-subnet-routing til LAMPEN over et privat netværk for nem administration og sikkerhed.

Rackspace har bestemt en LAMP-løsning, selvom jeg ikke er sikker på, hvilke udviklerværktøjer og support der er tilgængelige. En løsning plus udviklerkit lyder mere passende, jeg vil anbefale at tjekke Dev Utility Server som Logicworks, www.utility.noc.logicworks.net.

Du er velkommen til at kontakte mig med spørgsmål, held og lykke.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?