VI Gør alt arbejdet med at sælge din bil Bliv mere

Jeg vil bruge SEO-venlige URL-snegle til mine websidesider.

Men jeg vil gerne vide, hvor langt jeg skal gå ad denne vej.

Mit specifikke spørgsmål handler om, om jeg skal vælge SEO-venlige URL'er, der kan ændre sig over tid.

EKSEMPEL:

Fra: /blog/top-3-tablets-for-2019

Dette skal muligvis ændres til (infact dette eksempel vil ændre sig mindst 1 gang om året på grund af årskiftet, men antallet af produkter kan også ændre sig):

Til: /blog/top-5-tablets-for-2020

SPØRGSMÅL

Er det besværet værd? Fordi hver gang denne slug ændres, skal jeg manuelt opsætte en 301 omdirigere fra det GAMLE til det NYE. Dette er så jeg ikke mister sideplacering fra Google. Ellers ser Googlebot en 404 fra den GAMLE og behandler den nye URL som en helt ny side.

Hvad jeg kunne gøre:

/blog/best-tablets // <---- DETTE ÆNDRES IKKE

Og jeg vil stadig være i stand til at opdatere sidetitlen:

Fra: Top 3 tablets for 2019 Til: Top 5 tablets for 2020

Så hvis jeg tager mig besværet med at opdatere sluggen (mindst en gang hvert år), eller skal jeg komme med generiske snegle, der ikke bør ændre sig over tid. Er der en SEO-fordel ved at tage den mere komplicerede rute?

  • Så planen er altid at overskrive den samme side med de nyeste oplysninger - siden er ikke statisk i meget lang tid? Jeg antager, at det er arten af ​​din side, og brugeren ved, at det er tilfældet? Du har ikke noget ønske om at oprette et arkiv med "Best X for 2020", "Best X for 2019" osv.? Hvilket kan have en kombineret SEO-fordel? Fra en brugers perspektiv, når jeg bogmærker en "Best X for 2019" -siden, forventer jeg generelt, at oplysningerne forbliver relativt statiske, og at de altid viser produkter fra 2019. Jeg kan også godt lide at se på produkter fra tidligere år, når jeg leder efter et budgetkøb. (?) Bare min 2c.

Du har ret - disse "generiske" snegle, du nævnte, kaldes "stedsegrønne" webadresser, og du skal bruge dem - i dit tilfælde noget som:

/blog/top-tablets 

Tilføjelse af året til URL'en kan gøre det lidt klarere for den besøgende, men jeg vil sige, at det er overflødigt i de fleste tilfælde (og ikke nødvendigt for SEO).

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger