Jeg står over for en underlig situation, jeg har tilføjet websted som ejendom til google-søgekonsollen i april, omkring sidste uge kontrollerede jeg den søgeforespørgsel, site: my-site.com viste links til sider, som jeg aldrig har oprettet, de havde alle happen.pk titel i det. Deres cachelagrede version viste indhold fra happen.pk, og mens jeg klikkede på dem, går det til mit websted med 404 indhold ikke fundet. Jeg bad google om at fjerne alle forældede sider her og google godkendte anmodningen.

Næste dag var alle underlige søgeresultater væk. Nu gennemgik google mit websted for nylig, og jeg er forbløffet over at se, at alle happen.pk-resultater er dukket op igen. Min vært tjekkede efter malware og sagde, at mit websted er rent, kontrolleret med sucuri, siger det er rent. Google har ikke nogen manuel eller sikkerhedsmæssig handling for mig. I dækning i google-værktøjer kan jeg se, at der er mere end 200 ekskluderede sider med gennemgangsdato fra januar 2017 til maj 2020. Og jeg genkender ikke en eneste af dem, alle sker.pk-sider. Jeg begyndte at oprette mit websted fra marts 2020, flyttede til premium vært i maj og oprettede site fra bunden uden at migrere noget.

Hvordan slipper jeg af med disse happen.pk-søgeresultater til google-søgeforespørgsel, site: my-site.com. Jeg kan også se, at sider, jeg har offentliggjort, vises i google-dækning, men ikke i søgeresultaterne for site: my-site.com. Venligst gutter giver nogle vejledning.

REDIGERE: disse sider er synlige under dækning under anomali. Viser sidst gennemsøgte dato for en bestemt side som my-site.com//uncategorized/bunvat-festival/ Feb 2018, men jeg har fjernet denne side to gange i denne måned. For 404 sider var gennemgangsdatoen i maj 2020. Under min dækning står det, at URL muligvis er kendt fra andre kilder, der i øjeblikket ikke er rapporteret. En anden ting er, at mit websted er helt https, mens disse webadresser kun er http: // www. Kan det være muligt, at kilden til disse webadresser ikke kommer fra mit websted.

  • 1 Ukendte sider på dit websted skyldes næsten altid et hack. Hvordan tester du, at disse sider returnerer 404? Bruger du "inspicer URL" fra Google Search Console? Hvis ikke, viser malware muligvis kun sig for Googlebot.
  • når jeg klikker på søgeresultatet, siger mit websted: Det ser ud til, at vi ikke kan finde det, du leder efter. Måske kan søgning hjælpe. Bare kigget i inspicere url, siger google for http-ejendom: URL er ikke på Google, det er ukendt for google. For https-ejendom står det, at url ikke er i ejendom, skifter ejendom eller inspicerer url fra nuværende ejendom.
  • Jeg har sendt et sitemap, og webadresser er forsvundet indtil videre gennem samme anmodning om fjernelse af webadresser. Er det muligt at få google til kun at gennemgå sider fra sitemapet. Jeg har fundet ud af, at den sidste gennemgangsdato for disse spam-sider var, før jeg flyttede til en ny vært. Jeg håber, at de ikke vises igen nu. Jeg har også lavet en lille redigering af spørgsmål.
  • Brug nu "live test" i inspicere URL. Det henter faktisk siden fra Googles datacentre som Googlebot. Det er den eneste måde at opdage, om hacket er konfigureret til kun at vise sig for Googlebot. Du skal også se tilbage gennem dine logfiler og se, om Googlebot tidligere har fået 200 status, der henter disse URL'er.
  • Sitemaps fungerer ikke for at begrænse gennemsøgning. For at fjerne webadresser fra Google skal du sørge for, at Googlebot får en 404-fejl for dem.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger