DEL 1. Sådan startes en online forretning + Trin for trin hvordan jeg startede min første forretning kl. 24 !!

Jeg har et websted, der giver folk mulighed for at søge efter instruktører. Det arbejder i øjeblikket i USA og Storbritannien.

Jeg ønsker at begynde at markedsføre hjemmesiden til det australske marked og har derfor set på at registrere et .com.au-domænenavn.

Hvad er den bedste måde at gøre dette på, da det ikke virker særlig simpelt? Jeg har tilsyneladende brug for et ABN eller et australsk firma, men da jeg ikke er en australsk statsborger, ville dette formodentlig være umuligt?

Dette er et godt blogindlæg om registrering af .co.au-domæner som udlænding, advokatfirmaet, der har sendt det, linker til denne side på deres websted, der gennemgår, hvordan man registrerer et domæne

Ifølge dette:

For at være berettiget til et com.au- eller net.au-domænenavn skal registranter være:
-en australsk registreret virksomhed eller
-handel under et registreret firmanavn i enhver australsk stat eller territorium; eller
-en australsk partnerskab eller eneforhandler; eller
-en udenlandsk virksomhed med licens til at handle i Australien eller
-en ejer af et australsk registreret varemærke eller
-ansøger for et australsk registreret varemærke 1; eller
-en forening, der er indlemmet i enhver australsk stat eller territorium; eller
-en australsk kommerciel lovpligtig instans.

Det var let at finde med en hurtig Google-søgning.

  • Tak, selvom jeg allerede har læst det og var mere efter nogen erfaring fra folk, der ikke er i Australien, der ejer en .com.au, uanset om de har registreret en virksomhed, registreret som eneforhandler osv ...

Det er en almindelig praksis nu at få en domæneregistrator, der kan registrere et varemærke til dig. De tilbyder også Trustee Services, der giver dig mulighed for at købe domænenavne gennem deres lokale kontakter. Der er ikke behov for at have din egen lokale adresse / virksomhed. Registratorer i dag kan gøre det for dig mod et ekstra gebyr over domæneregistreringsprisen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?