Microsoft Teams fulde tutorial med nylige opdateringer (2018)

Jeg har dette scenarie:

  • Jeg har et domæne, lad os kalde det "mydomain.com".
  • Mydomain.com kører forskellige "undersider", f.eks .: mydomain.com/shop/view/shop1, mydomain.com/shop/view/shop2, mydomain.com/shop/view/funkyShop osv.

Jeg vil være i stand til at linke andre webadresser til disse understeder. For eksempel, hvis en af ​​underwebstederne har webadressen "shop1.com", vil jeg linke den til mit websted. Så grundlæggende, hvis nogen går til shop1.com, skal det åbne mydomain.com/shop/view/shop1. Jeg ved, at dette kan gøres med parkerede domæner og noget kodning eller endda en .htaccess-fil, men mit scenarie er yderligere kompliceret.

Der er tilfælde, hvor brugeren har et websted på f.eks. Shop1.com. De vil bare have en undervej, f.eks .: shop1.com/shop for at pege på mydomain.com/shop/view/shop1.

Så mine spørgsmål er:

  1. Er dette muligt uden at parkere domænet på min konto?
  2. Er løsningen i .htaccess-filen?
  3. Hvordan kan jeg sikre mig, at hvis de åbner shop1.com/shop, at det ikke bare omdirigerer, men faktisk VISER INDHOLDET fra mit websted på deres websted?

  • Da du ikke vil omdirigere, mener du at indlæse deres side asynkront.Via ajax ved at opdatere dom er ok, jeg havde lavet nogle test med at indlæse js og css filer on demand asynkront og opdatere indhold på nogle divs. Det giver mening for noget indhold, men for et helt sted ved jeg ikke, om det er værd. Derudover, hvis det websted, du vil inkludere, har et smart og passende design (mvc, foruddefinerede stykker i controlleren til kun at indlæse dele af webstedet), så kan du indlæse ønsket indhold uden html, body tags osv. Jeg har arbejdet med sådanne ting i en brugerdefineret mvc.

En måde at gøre dette på ville være at bruge mod_proxy i apache.

På shop1.com kan du tilføje en regel som følgende til en .htaccess for shop1.com:

ProxyRequests Off  Order deny,allow Allow from all  ProxyPass /shop http://mydomain.com/shop ProxyPassReverse /shop http://mydomain.com/shop 

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger