Spirit Cooking: Forklaret

Jeg har et websted bygget med WordPress. Oprindeligt, fordi standardindholdet i skabelonen blev indekseret i Google, besluttede jeg at fjerne disse webadresser gennem afsnittet om fjernelse i Google-konsolesøgningen. Jeg aktiverede også nofollow og noindex tags for alle indlæg og faner via Yoast plugin.

Derefter, da jeg søgte site:example.com, der var ingen søgeresultater. Da jeg forsøgte at indeksere hjemmesiden igen fra søgningen i Google-konsollen, https://example.com, Stødte jeg på en noindex-fejl, mens jeg tidligere havde fjernet tags.

Andre sider indeholder ikke denne fejl, men jeg Google Search Console live test rapporterer, at siden "kun indekseres, hvis visse betingelser er opfyldt"

Jeg ved ikke hvorfor i starten, selvom jeg ikke oprettede et sitemap, var alt normalt, og siderne blev indekseret hurtigt, men efter at jeg slettede de tidligere webadresser og tilføjede nye, indekserer siderne ikke. Naturligvis var sidste gang Google gennemgik hjemmesiden den 26. maj.

  • 1 Dette kan være svært at komme sig fra. Det var en fejl at bruge en anmodning om fjernelse. Det ville have været bedre at bare erstatte standardwebstedet med dit eget indhold og lade Googlebot gencrawle det og opdatere indekset. Nu tror Google, at du ikke vil have dit websted indekseret. Jeg er ikke sikker på, hvad du kan gøre for at hjælpe i denne situation. Forhåbentlig vil en anden her have svar til dig.
  • 1 Et sitemap har meget lidt at gøre med SEO. Googlebot er fuldt ud i stand til at opdage og gennemgå dit websted, selv uden et. Et sitemap kan få Google til at gennemgå webadresserne, der er angivet i det, og det kan være et signal om, hvilke webadresser der er korrekte, når du har det samme indhold på to webadresser. Imidlertid hjælper sitemaps normalt ikke med at få dit indhold indekseret og rangeret, og de begrænser heller ikke det, der er indekseret, til det, der er i sitemapet. Meget få sider har faktisk fordel af at have et sitemap, især når de er baseret på et godt crawlbart CMS som WordPress.
  • Hvis jeg fjerner alle fjernelsesanmodninger fra fjernelse, kan det være rettet?
  • Det ville være et forsøg værd.
  • tak for din hjælp. Det nye spørgsmål er, betyder det noget, hvilken side jeg slettede? Jeg mener, hvis jeg f.eks. Sletter eksempel.com/blog og derefter opretter en ny side med URL eksempel.com/mag, har jeg stadig det samme problem? (Mit domæne og webstedsalder er cirka 3 uger, og da jeg oprettede hele siden, taggede jeg derefter metatagget - robotter som "indeks - følg")

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger