kohler mod 17 hk motorblok

Vi har en dedikeret server, der feeds et meget stort WordPress-websted med mange avancerede forespørgsler - stort integreret CMS / Video-aktiveret med masser af ekstra WP-felter tilføjet.

Serveren er 32G hukommelse, 4Quad kører W2012 med apache (2.4) /php5.6.3/mysql5.7/tomcat8 - alt over ssl.

Serverstakken blev for nylig opdateret, og vi er ikke færdige med at konfigurere den.

Med bare nogle grundlæggende tweaks ... ting løber ikke godt.

  1. En statisk side er 240 ms - fantastisk.
  2. en wordpress-side ud af kassen uden plugins ... 800ms-1.2s ... slet ikke fantastisk.
  3. Vores hovedside - bare en tom side. Omkring 800 ms ... bla.
  4. Vores hovedside på hjemmesiden - ca. 2-4 sekunder
  5. Vores hovedsideside med mange dynamiske forespørgsler - 4-30 sekunder (barn du ikke).

Baggrund: Før serveren blev opgraderet til den nyeste stack, var vores websteds ydeevne meget hurtigere, men vi fik masser af hukommelsesfejl - og disse skete i højere grad på større sider, men altid omkring tilfældige kodebit. Siden opgraderingen har vi haft nul hukommelsesfejl og egentlig slet ingen php-fejl.

Jeg kan kopiere over serverkonfigurationer, hvis det er nødvendigt, men jeg har php's hukommelse indstillet til 2 GB, jeg har 15G tildelt innodb, og jeg har spillet rundt med indstillingerne for mpm-arbejdere - og virkelig alt, hvad jeg gør, påvirker ikke rigtig serverens ttfb-problem . Ingen fejl i apache-logfiler, intet i php-logfiler.

Jeg bemærker ekstrem høj CPU-udnyttelse af apache - vi kommer kun som 10K hits om dagen, og det er altid frem og tilbage mellem 50-95% og holder sig tættere på 80% det meste af tiden. Jeg bemærker også, at CPU-pegging sker øjeblikkeligt, når jeg genstarter apache uden besøgende. På samme tid ser det ud til, at apache bruger meget lidt hukommelse - 300M max, før apache altid var på 1G plus før vores opgradering.

(Sidespørgsmål her - er der et værktøj til at se, hvilke apache-mods der bruger CPU / hukommelse - PÅ WINDOWS)

Hvor er det første sted, jeg skal starte fejlfinding af dette? Jeg vil gerne holde WP-siden af ​​dette ude af spørgsmålet - det kan være dets eget spørgsmål. For eksempel på vores tunge sider nævnte jeg 4-30 sekunder ... 4 ville være acceptabelt for nu. Jeg undrer mig over, hvorfor vi får de ttfb ekstreme pigge. Fortæl mig, hvilke andre oplysninger du har brug for, at jeg skal give. (kan også nogen tilføje W2012-tag? _

  • Det lyder som om databasen er en stor del af problemet for dig. Logger du databaseforespørgsler og minimerer antallet af forespørgsler pr. Side? Har du installeret noget til at cache db-forespørgsler og sider som memcache og w3 total cache?
  • Sørg for, at serveren ikke bruger SWAP, da det helt vil dræbe dine SQL-forespørgsler. Der er flere plugins online, der kan hjælpe dig med at orme ud eller overvåge SQL-forespørgsler, wordpress.org/plugins/query-monitor er en god, som jeg har brugt tidligere. Årsagen til, at dit RAM-forbrug af Apache muligvis er lavere, er de samtidige sessioner, hvis den forrige tillod mere, ville det forbruge mere.
  • Har du en udviklingsserver, der kører det samme sted at teste med? Det vil hjælpe dig med at indsnævre det til applikationsproblemer versus server / indlæsningsproblem. Ud over de andre forslag vil jeg foreslå at aktivere den langsomme forespørgselslog (i dev) for at se, om det giver dig spor.
  • @StephenOstermiller - Min første reaktion er, at det er et problem mellem Apache / mysql eller mysql selv. Jeg forstår bare ikke, hvorfor det ser ud til, at mine længere databaseforespørgsler tidsindstiller eller går i loop, når jeg har så meget hukommelsestildeling til det. Jeg har kørt større WP-sider på mindre specificerede kasser uden alle disse problemer.
  • @SimonHayter - installerer et duplikatwebsted, så jeg kan aktivere forespørgselsmonitor-pluginet. Vil fortælle dig, hvordan dette viser sig.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?