Java-programmeringsvejledning - 27 - Introduktion til arrays

Den 15. december modtog jeg en besked - en sikkerhedsmeddelelse om, at mit websted indeholdt usikkert indhold - usædvanlige downloads - "sjældent downloadede filer." Webstedet "example.com" indeholder blandt andet en af ​​de bedste samlinger af gratis vektorkort i arkiverne (zip-filer Adobe Illustrator, PDF, SVG) i verden, og det var disse filer, der udløste en besked om " usikkerhed." Jeg anmodede straks om en gennemgang og gav alle forklaringerne på filerne.

Den 16. december modtog jeg en besked

Til: Webmaster for https://example.com/, Gennemgang lykkedes for https://example.com/ Google har modtaget og behandlet din anmodning om sikkerhedskontrol. Google-systemer indikerer det https://example.com/ indeholder ikke længere links til skadelige websteder eller downloads. Advarslerne, der er synlige for brugerne, fjernes fra dit websted. Det kan tage et par timer at ske. Her er måder at beskytte dit websted i fremtiden: 1 Beskyt dit websted mod fremtidige angreb Identificer og rett sårbarheder, der fik dit websted til at blive kompromitteret. Skift adgangskoder til administrative konti. Overvej at kontakte din hostingtjeneste for at få hjælp. 2 Følg altid politikken for uønsket software Sørg for, at alle filer, der kan downloades fra dit websted, overholder kriterierne i politikken. Filer, der overtræder disse kriterier, identificeres som uønsket software. Læs politik Vil du have mere hjælp? • Lær om at forhindre malwareinfektion i vores hjælpecenter.

• Stil flere spørgsmål i vores Webmaster Central Forum (Nævn meddelelsestype [WNC-608000]).

at som et resultat af verifikationen er alt i orden, er der ingen problemer. På fanen SIKKERHED i konsollen - alt er i orden. Fra og med den 16. december 2019 begyndte et kraftigt fald i søgetrafikken på webstedet, værre, når der blev anmodet om "site: example.com", Google giver kun 9 !!!!! webstedssider. På fanen "cover" i konsollen ser jeg, at indekset - 7.870 sider - er gyldigt. Men på samme tid er de "fraværende fra sitemapet" På listen vises de som "Gyldig indekseret, ikke indsendt i sitemap 7.868" På samme tid er SITE MAP tilgængelig, indlæst i konsollen, korrekt (og kontrolleret af flere eksterne værktøjer, indeholder ikke fejl). Sitekortadresse https://example.com/sitemap_index.xml ROBOTS-filen indeholder heller ikke nogen fejl (kontrolleret i konsollen og andre eksterne værktøjer).https://example.com/robots.txt Hvor skal jeg skrive for at fjerne blokeringen af ​​webstedets indeksering? Fordi dette er en åbenbar systemfejl, her er et traffick-diagram

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?