Sådan får du den bedste pasform og ydeevne med Jabra Elite 65t og Jabra Elite Active 65t

Jeg har et e-handelswebsted med et online-community på et andet underdomæne. Samfundet rangerer efter forskellige nøgleord. Hvis jeg ville flytte samfundet til et andet domæne, ville det så påvirke SEO på e-handelswebstedet på en meningsfuld måde?

Det kan påvirke din placering, da underdomænet er en del af dit hoveddomæne. Det indhold kan hjælpe din placering. Er samfundets overordnede formål fokuseret omkring de produkter, du sælger? I så fald vil du måske oprette underfora, hvis du kører et forum og moderate tråde, der skal holdes om emnet.

Jeg kender et par websteder, der har fora på underdomæner, og jeg er sikker på, at det hjælper med salg. Jeg vil prøve at bruge forummet til at generere mere salg. Send målrettede e-mails til medlemmerne, læg relevante annoncer inden for forskellige fora og tråde osv. Men jeg vil ikke fjerne det fra mit websted, hvis den oprindelige grund var at have et forum relateret til mine produkter.

  • tak. Nej, samfundet er for det meste til at dele underholdning og vittigheder. De nøgleord, der sender mest organisk trafik til community-webstedet, adskiller sig meget fra e-handelswebstedet. Kunne det ikke engang skade e-handelswebstedet?
  • 1 Google rangerer sider individuelt, ikke et helt domæne. Så mens dit e-handelswebsted har relevans for et par emner og kategorier, er dit forum relevant for andre emner. Hvis det ikke interfererer med dit e-handelswebsted, forlader jeg det og begynder at placere annoncer for at teste deres konverteringer. Kør søgninger i forumet efter alt, hvad der kan frembringe tråde, der kan vise andres interesse for, hvad du sælger. Eller tilføj Amazon-tilknyttede produkter, som passer bedre til forummet. Hvis de fortæller vittigheder, skal du lægge et par annoncer for bøger om vittigheder

For søgeordsklassificering / beregninger - hvert underdomæne kan være et separat emne som med hoveddomænet. De fleste søgemaskiner tillader separat sitemapfil for hvert underdomæne, du ønsker at sende til dem (Goggle Webmaster Tools, Bing / Yahoo Webmaster Tolls osv.).

Websitens trafikrangering (Alexa osv.) Er forskellig - der dækker webstedselementet / posten hoveddomænet og alle tilføjede underdomener.

Med andre ord den bedste løsning er at forblive på underdomæne - da det vil holde søgeordsklassificeringen adskilt (i søgemaskiner) og vil kombinere / øge hele websitetrafikvurderingen.

  • Underdomæner ses ikke som et separat websted.
  • @JohnConde - Jeg angiver ikke, at underdomænet er separat sted.
  • @JohnConde - For at rydde dette skal vi definere for hvem der er denne erklæring. For trafikvurdering er webstedet et, men for nøgleordene er det ikke. Der i virkeligheden siden alene er bedømt. Jeg har blog på et af vores websteder, som er sendt på Blogger - hosting, ledelse, alt sker via Blogger, og på vores server har vi kun DNS til omdirigering. Du kan beslutte, om blog-underdomænet er et separat sted eller ikke - men bestemt er det ikke fysisk knyttet til vores server.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?