Orchard Podcast: 17. november 2020

Jeg flyttede mit websted fra HTTP til HTTPS-version for en måned siden, og jeg foretog alle nødvendige ændringer, jeg lavede 301-omdirigering, så alle gamle links omdirigerede til HTTPS-versionen, og jeg tilføjede den nye version til webmasterværktøjerne, sendte et nyt sitemap og lavede alle nødvendige ændringer på mit websted, ændrede også alle interne links til HTTPS, efter det var alt i orden, mine webstedslinks i google ændrede sig til HTTPS, og besøgene i HTTP-versionen blev færre hver dag, men jeg blev overrasket, da jeg så mine links i google skiftet til http igen efter det og besøg på HTTP-version stiger dag for dag som du kan se på billedet, 301 omdirigering fungerer perfekt, hvad skal jeg nu gøre for at få linkene til at vises i HTTPS-version i google? kan nogen hjælpe mig?

  • Har du fjernet det gamle sitemap fra http-versionen og også opdateret din robots.txt til at repræsentere den nye sitemap-url?
  • tak for at du svarede, nej, jeg fjernede ikke det gamle sitemap, fordi eksperter i google produktforum siger, at det er bedre at holde dem i nogle uger, og jeg har opdaterede robotter til https-version
  • Er du sikker på, at du har konfigureret alle dine omdirigeringer korrekt? Også til hjemmesiden? Har du tilføjet Strict Transport Security-overskrift?
  • @tobiv Hej, alle sider omdirigerer perfekt, jeg bruger Cloudflare ssl, jeg fandt ud af, at jeg ikke aktiverede 2 muligheder (HSTS) og automatiske HTTPS-omskrivninger. Jeg tror, ​​det er årsagen til problemet, er du enig?
  • Ja, hvis du aktiverer disse muligheder, skal du være god.

brug .htaccess til at tvinge omdirigering til https, så hver besøgende (inklusive Googles indeks, får den rigtige version):

Tilføj dette til toppen af ​​din .htaccess-fil:

RewriteEngine On RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ example.com [NC] RewriteCond% {SERVER_PORT} 80 RewriteRule ^ (. *) $ Https://www.example.com/$1 [R, L]

* Sørg for at erstatte www.example.com med dit domænenavn, det samme gælder for eksempel.com

Hvis alle links omdirigeres korrekt, skal du ikke have nogen trafik på http-siderne.

Det ser ud til, at dette er et screenshot fra Search Console. Har du indstillet den foretrukne version af dit websted til https-versionen i SC-webstedsindstillinger?

  • I Google Search Console kan du angive, hvilken version af domænet der er den foretrukne. Du kan have fire domæneegenskaber at vælge imellem, hvis du konfigurerer dem alle. https / http / www / ikke-www
  • ah jeg får dig, jeg forsøgte at finde denne mulighed, men jeg kunne ikke se den i Search Console,

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?