1 6 jUpgrade - Joomla Nutshell 1.6 Tutorials

Vær hilset, Jeg starter et nyt sted med joomla 1.6 b9, og håber, at der i starten af ​​næste år vil være en stabil udgivelse tilgængelig.

Jeg vil opgradere Joomla 1.6 b9 til 1.6 b11. men jeg kan ikke finde opgraderingsinstruktioner.

Skål

  • Dette ville blive bedt om bedre på webmasteren

Joomlas side er fuld af advarsler som denne:

VIGTIGT BEMÆRK: Dette er en betaversion og er ikke beregnet til at køre nogen form for produktionssted. Det er kun beregnet til at blive brugt til evalueringsformål.

så du skal virkelig vide, hvad du laver, hvis du kører pre-release software, der har potentiale til at ændre API'er og databasestrukturer.

Der er en omtale af Andrew Eddie i 1.6 Beta-tråden om opdateringer:

Vores tradition er, at der er en vej til at opgradere mellem betas, men det bliver ikke automatiseret. Database diff'er leveres generelt, hvis det kræves, og opgradering af filer skal være et spørgsmål om at overskrive de gamle. Jeg tvivler på, at vi leverer filforskelle i løbet af beta-perioden.

Som du kan se i b11-distributionen, er der en joomla_update_16b2.sql-fil i installation/sql/mysql mappe, så forhåbentlig holdt dette råd sandt, og der er ingen databaseændringer, i hvilket tilfælde du bare skal erstatte filerne (sørg for at bevare nogen af ​​din egen kode).

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?