Naboer hjælper med at rydde op efter tredje nat for optøjer og vrede efter politiets skud i Kenosha

Jeg har en slags unik situation her, men det er samtidig det typiske rod, web-begyndere skaber.

Jeg overtog et projekt for et eventfirma, og i øjeblikket har de flere websteder og domæner online til den lignende (men ikke den samme) ting. Så de tilbyder 4 forskellige hovedbegivenheder, og de er dybest set i samme gren (sport) og samme placering, men bortset fra at de ikke har noget at gøre med hinanden.

Problemet er, at de opretter flere (mere end 1 hver) domæner og dermed også forskellige designs, som bare er et stort stort rod at vedligeholde. De kæmper også undertiden med duplikatindhold.

På samme tid, selvom mere end 1 af disse sider vises i google-resultaterne for det samme søgeord (undertiden dækker mere end 50% af søgeresultaterne på den første side) - hvilket betyder, at brugerens konverteringsfrekvens er meget højere, end den ville være med kun én side.

Jeg undrer mig nu over, hvilket råd der ville være bedst, da jeg har svært ved at beslutte mellem at rense det hele op til ikke mere end 1 side hver sport og lade strukturen være som den er - da den har en god konverteringsfrekvens. Tror du, at 4 forskellige designs distraherer brugeren, selvom de er fra samme firma?

  • 1 Præciser, mener du, at du har 4+ sider til hver af de 4 sportsgrene, så 16+ sider eller kun 4 sider?
  • Sagde aldrig 4+ for hver! Det er 1, undertiden 2 sider hver sport, alt i alt er det omkring 15 domæner, 6 forskellige designs og 4 forskellige indhold (så 2 duplikater).
+50

SEO er vigtigt, men er ikke alt. Hvis deres flere websteder i øjeblikket dominerer forsiden af ​​Googles søgeresultater, skal de ikke gøre noget for at ændre det. Det antages, at den trafik, som disse placeringer bringer, bliver konverteret til faktiske kundeemner. Hvis de er, skal du bestemt ikke rette det, der ikke er brudt.

Samtidig er der en meget god chance for, at duplikeret indholdsproblemer eller andre faktorer kan medføre et eventuelt fald i placeringen for disse websteder. Hvis jeg var dig, ville jeg have en plan B klar til en sådan begivenhed. At konsolidere indholdet til et websted til alle sportsgrene eller et websted til hver sport ville være en god idé. Har også 301 omdirigeringer klar til brug, så brugerne kan finde de nye sider, og Google kan opdatere sine placeringer og linke juice i overensstemmelse hermed. Det lyder ikke som om disse websteder er for store eller komplicerede, så det bør ikke være svært at retfærdiggøre at opbygge dette websted / disse websteder og sætte det / dem til side "bare i tilfælde af".

  • Tak for svaret allerede. Så det er ikke kun mig, der er imellem mulighederne. Problemet er, at jeg lige har fået indsigt i alle projekterne (de har ikke ændret sig i et stykke tid), så måske findes der sandsynligvis allerede en straf for duplikatindhold. Mit job er at optimere, så jeg skal være taktil for ikke at ødelægge den allerede gode placering, men der skal stadig være noget at optimere. Måske bliver kunder endda forvirrede, når de ser flere forskellige websteder for en og samme ting ...
  • Nøglen er, hvad dine kunder tænker. Har du nogen måde at afstemme dem på eller analysere dine konverteringer? Google Analytics kan hjælpe med dette.
  • "men der skal stadig være noget at optimere" - lyder som om du leder efter noget at gøre for at gøre noget. Der er masser af ting at gøre ud over placeringer, optimering af konverteringsfrekvens er et godt sted at se. "Måske bliver kunder endda forvirrede, når de ser flere forskellige websteder for en og samme ting" - Grav dig ind i dine analysedata, før du foretager ændringer, det fortæller dig, hvad der virkelig forvirrer kunder snarere end at gætte.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?