2019 Pharma og Device Highs and Lows med Nixon Law Groups Tommy Miller

De har linket CMS, mail (som er http://www.campaignmonitor.com), administration af sociale websteder, en slags online betalingsløsninger og word presse alt sammen under én log-in.

Jeg er for det meste en grafisk designer - Folk meget klogere end mig ... Hvordan gøres det?

Kan nogen pege mig i den rigtige retning for at få noget der ligner dette ?.

her er et link til deres youtube, der giver et overblik over det: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eGKv8YDZvbo

  • Jeg forstår ikke lidt om, hvordan man får noget som dette. De er den ting du spørger om. Kan du præcisere, hvorfor du ser ud til at være på udkig efter et alternativ? Gratis? Selvhostet? etc.
  • Jeg kan godt lide, hvordan det er, hvordan det hele er linket under et login til klienten. Jeg vil gerne tilbyde noget lignende dette til mine klienter. Den ideelle ting for mig ville være en simpel open source CMS ... så klienter let kan ændre indhold, som endda cushycms, og derefter inkludere administration af sociale websteder og i stand til at komme ind i wordpress alt fra samme login.

De har dybest set lavet en mashup ved hjælp af API'erne for disse forskellige apps og tjenester. Du kan "få" netop det ved at tilmelde dig deres service.

Hvis du vil bygge din egen platform sådan, har du brug for en programmør.

  • 1 +1 men se også mit svar på en mulig tilgang til samling af dine egne. Afhængigt af din egen komfort har du muligvis stadig brug for en udvikler, men det vil kræve betydeligt mindre, hvis der er fuldt tilpasset arbejde.
  • @su: Sandt. Nu hvor jeg tænker over det, er der sandsynligvis WP-plugins til alt andet end social media management på denne liste - en af ​​de gode ting ved at bruge en sådan populær platform.

Mange applikationer og tjenester har produceret plugins, så de integreres med WordPress, som de alligevel inkluderer i TodayLaunch. Du kan se på at bruge WP som kernen i stedet for deres brugerdefinerede interface og bolt tingene på det. Videoen siger ikke, hvor meget integration de gør (det er ikke ligefrem dybtgående), så nogle mere komplekse opgaver kan kræve at gå direkte til den ekstra applikation / service, men det er noget, du bliver nødt til at finde ud af i din egen forskning .

Om hvorfor de inkluderer WordPress og deres tilpassede CMS-ting, jeg aner ikke. Hvis du baserer din version på WP, ville der sandsynligvis ikke være nogen grund til at bekymre sig om hvad det end gør.

  • Lige nu bruger jeg mest wordpress som kernen. Så let som wordpress er, er det stadig lidt kompliceret for mange af mine klienter. Så en simpel (perferably open source) cms er meget tiltalende for mig. Med wordpress tilføjet som en blog og i stand til at logge ind på det hele fra et login. Ledelsen på de sociale medier ser også meget glat ud i dagpulse.com/home. Så jeg gætter på, at det første skridt ville være at finde en god open source-cms og en service svarende til ledelsen af ​​de sociale medier og derefter finde en programmerer, der kan samle det hele.
  • @Lucky: Hvorfor ville spænding af en tilføjelses-CMS til Wordpress gøre det lettere for brugeren? Det kræver, at de lærer et ekstra system, medmindre du foretager en kraftig ændring af backend for at integrere både WP-bloggen og den ekstra CMS i en grænseflade. Den eneste fordel ved denne tilgang, IMO, er, når du har brug for et CMS til et websted, der er for forskelligt fra en standardblog til at skubbe det ind i WP.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger