Hvad betyder hosting af et websted?

Jeg er blevet bedt om at oprette en "destinationsside" til en lokal filial af et internationalt selskab. Mens selskabet har et veletableret domænenavn, ønsker det lokale kontor at bruge en unik, separat url, der er let for dem at videresende til klienter. Virksomheden betragtes dog som en kategorileder, så det lokale kontor er også bekymret over vigtigheden af ​​at overføre virksomhedens brand til URL'en.

Spørgsmål, der er opstået:

 1. Fra et SEO-perspektiv, er der en fordel ved at medtage mærket i URL'en?
 2. Ville det være mere fordelagtigt at købe et domæne, der er generisk relateret til INDUSTRIEN i modsætning til det specifikke mærke?
 3. Ville fordelene ved et let at huske, kort domæne opveje eventuelle SEO-fordele, der kan opnås ved et længere, brandspecifikt domæne?

Dette er mere en forretningsstrategi beslutning end en SEO beslutning.

 • Vil det lokale kontor udnytte mærket som en stor del af markedsføringen?
 • Er branchen tæt forbundet med mærket, dvs. Kleenex?
 • Ønsker eller har det lokale kontor behov for at skelne sig fra modermærket?
 • Vil det lokale kontor på nogen måde konkurrere med modermærket?
 • Har det lokale kontor andre objektive forretningsårsager til at have en separat webadresse, bortset fra at gøre det let at dele?

Besvarelse af nogle af disse spørgsmål bør hjælpe med at skabe mere klarhed i problemet. Fra det, du har skrevet i dit spørgsmål, er dette dog et tilfælde, hvor jeg seriøst ville overveje at bruge et underdomæne, http://local.example.com.

 • Tak virtuos.Desværre er underdomæne ikke en mulighed på dette tidspunkt, da virksomheden bevæger sig med hastigheden ..... ja, lad os bare sige, at hastighed ikke er en nøjagtig beskrivelse af, hvor hurtigt de bevæger sig. Mærkenavnet er ikke noget så synonymt som Kleenex, selvom virksomhedsmærket er nummer 1 med stormskridt over den nærmeste konkurrent. Det lokale kontor ønsker at opretholde virksomhedens brand og konkurrerer ikke på nogen måde. Jeg antager, at spørgsmålet om en million dollars er, om det at have et begreb, der er relateret til branchen, vil have bedre SEO-påvirkning end at have mærket i URL'en.
 • 1 Brug Googles søgeordsværktøj til at se, hvad kunderne søger efter mere, mærket, branchen eller et specifikt produkt, og gå derefter med det.

Husk også, at det ikke nødvendigvis er en 'enten / eller' beslutning. Du kan registrere begge domæner, bygge webstedet på det længere med bedre SEO-værdi og omdirigere det kortere menneskelige domæne til det.

 • Ty, sandt, og det er bestemt en mulighed, der flyder. Men i betragtning af virksomhedens "langsomme" kultur kan det være noget, der rulles ud, efter at det oprindelige koncept og fordele er blevet bevist.

En anden mulighed er at bruge et lille trick for at gøre din URL mere mindeværdig.

Hvis du oprettede en URL og ønskede at drage fordel af dit virksomhedsdomæne, som muligvis er IBM, men ikke kunne få virksomheden til at godkende eller handle efter oprettelse af underdomænet, kunne du købe det ønskede domæne, siger SuperProduct.com og derefter tilføj IBM som vært eller underdomæne.

Du ender med IBM.SuperProduct.com.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger