Arbejdsret: Californiens ret til privatliv

Jeg leder efter en guide til sociale medier, der vil tale mig gennem alle de forskellige trin, der er involveret i opsætning af sociale medier til et nyt websted (f.eks. Hvordan man opretter konti på de vigtigste sociale medier som f.eks. Facebook og Twitter, hvordan man får nye fans / tilhængere, fremhæver de ting man bør undgå at gøre ...) Guiden skal primært dække opstartsfasen på et websted og ideelt set være i PDF eller andre printervenlige formater. Google returnerede mange resultater for social media guide startup, hvoraf ingen virkelig skiller sig ud, deraf spørgsmålet om Pro webmastere.

Jeg ved, at O'Reilly har en bog om dette: "Social Network Analysis for Startups".

Der er også masser af god info om SeoMoz om denne slags emner.

Jeg siger det dog. Vi er midt i redesignet af vores websted. Jeg bad designeren om ikke at bekymre sig om annoncer eller sociale medier. Jeg fortryder det ikke. Design til brugeren først, tilføj de sociale elementer senere.

  • 1 Social Network Analysis for Startups virker lidt avanceret: har du også trinvise vejledninger til oprettelse og styring af Facebook- og Twitter-konti? SeoMoz synes bestemt at være en god kilde.

Bogen Social Media for Dummies lyder meget passende til din situation. Jeg fandt det første afsnit om udvikling af en strategi på højere niveau som den mest interessante del, men du bør finde de praktiske trin-for-trin vejledninger i resten af ​​bogen meget nyttige.

Jeg tror dog, at jeg er enig med @bikedorkseattle, at du skal forlade social integration indtil senere: Der er nok arbejde involveret i at opbygge og promovere et websted uden at miste fokus på sociale medier, hvilket er velkendt for at være meget tidskrævende og svært at få ret.

  • Jeg køber muligvis bare den bog. Enig om, at man ikke kun skal fokusere på sociale medier og glemme det større billede, men slet ikke se på det (f.eks. Gå live uden en Facebook-side) virker som en endnu større fejltagelse.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger