When Gloom and Doom Become A Sky Crack Fantasy Legeplads

Jeg har brug for nogle råd / henvisninger til, hvordan jeg bedst kan angribe et problem, jeg står over for i Magento 1.4.0.1.

Her er scenariet: Overvej et produktkatalog med flere tusinder af produkter, hvor der er mange og forskellige detailopmærkningsprocentdele. Der er et behov for at sælge nogle af disse produkter til andre detailhandlere, og jeg har brug for en måde til let at kategorisere dem i percentragemarkeringsgrupper, så de andre forhandlere let kan købe varer fra os uden at skulle ringe og bekræfte prisfastsættelse.

Alle produktpriser tilføjes til magento-databasen inkl. Moms - så den faktiske detailværdi er udgangspunktet.

Jeg tror, ​​dette skal gøres ved at tilføje en attribut på produkterne, der bestemmer det maksimale rabatniveau, der kan anvendes på et givet produkt.

Dette vil naturligvis medføre en enorm mængde arbejde med at opdatere hvert produkt.

Er der en måde at opnå det, vi har brug for, som jeg endnu ikke kender til (inden for Magento)?

Kan enkeltattributværdier massefyldes på en eller anden måde uden at påvirke andre attributter som navn / beskrivelse / osv.?

  • 1 FYI, Magento har nu sit eget StackExchange-websted: magento.stackexchange.com

Jeg arbejdede med Magento 1.4.1.1, men jeg tror ikke, at forskellene skal være meningsfulde:

Et eksempel på hvordan man opnår den ønskede adfærd vil være som følger:

1. hovedmenu-> kampagner-> katalog-> prisregler og opret en ny regel, lad os kalde den: "30% rabat".2. Under regeloplysninger du kan vælge kundegrupper der vil blive inkluderet.
3. gå til (stadig under "Katalogprisregel"): handlinger på venstre bjælke og konfigurer rabattype at være "i procent" og Rabatbeløb til 30,04. nu er alt hvad du skal gøre, at gruppere kunderne i grupper (efter rabat) - dette er noget, du bliver nødt til at gøre en gang (gå over alle dine kunder), men så er vedligeholdelsen let.

Håber det hjælper!

  • Desværre fungerer dette ikke i mit scenario. Den samme kunde har muligvis 25% rabat på et andet sæt produkter og 15% rabat på endnu andre produkter. Jeg gætter på, hvad jeg har brug for, er en måde at tildele en rabatværdi til produktet i stedet for kundegruppen? Måske en produktgruppe med et rabatniveau, der kan anvendes på alle produkter, der kan have det rabatniveau?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?