Lav KODI HURTIGERE Fix Kodi-buffering FAST TWEAK ** NY ** Kodi-vejledning

Jeg har en lokal udviklingsmiljøopsætning på min Mac. Jeg kører en Ubuntu-webserver inde i en Virtual Box VM. Jeg opsætter en værtsfil på min Mac, der peger mit dev-sted til IP-adressen for den virtuelle Ubuntu-server.

Alt fungerer godt bortset fra det faktum meget (ikke hele tiden) det tager mere end 5 sekunder at indlæse en side. Jeg brugte firebug til at spore, hvor problemet er, og når det er langsomt, tager DNS-delen af ​​min anmodning over 5 sekunder.

Som jeg sagde, er det ikke hele tiden. Nogle gange løses og indlæses siden inden for millisekunder. Den samme side er et klik superhurtigt og derefter næste gang det tager over 5 sekunder.

Det bremser mig virkelig, og jeg er ikke sikker på, hvad der forårsager det.

Firebug rapporterer fra værtsoperativsystemet og er derfor uvidende om VM's interne tilstand - hvad du ser som et "DNS-opslag" er sandsynligvis den virtuelle computer, der starter en arbejdsproces eller på anden måde behandler anmodningen, før den servicerer anmodningen.

Du skal være i stand til at bekræfte, om dette er tilfældet ved at køre din webserver i fejlretningstilstand (-X for Apache) og overvågning af output fra top inden for VM.

  • +1 Hvis du har konfigureret /etc/hosts for at pege på din VM, er det ikke 5 sekunders DNS-forespørgsel;)

Denne artikel kan være relevant: http://www.justincarmony.com/blog/2011/07/27/mac-os-x-lion-etc-hosts-bugs-and-dns-resolution/

De endte med at køre deres egen enkle dns-server på deres Mac på grund af lignende problemer. Dette kan være en ret let løsning, hvis du allerede har MacPorts installeret (du kan også prøve homebrew).

  • Dette fik det for mig

Amazon tilbyder et år gratis på en mikroinstans, jeg vil flytte fra din virtuelle boks-VM og placere den server på en ec2-server (masser af ubuntu-offentlige billeder 10.04 LTS osv.). Jeg havde problemer med at køre WAMP med en applikation, hvor alle DNS-opslag tog for evigt af en eller anden grund, selvom jeg var hos min lokale vært. Jeg kunne ikke finde ud af årsagen, selv med værtsnavne og IP'er i min værtsfil. Ikke så meget et svar, men en mulighed, lokale servere og DNS bliver kræsen nogle gange.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger