8 ting, du skal fjerne fra dit websted med det samme, hvis du vil rangere på Google

Jeg har et websted, der kæmper for at få en bestemt søgning i et bestemt land (Thailand i det specifikke tilfælde), og jeg er ikke rigtig sikker nu, hvad jeg skal gøre for at forbedre situationen.

Den mærkelige kendsgerning er følgende i betragtning af søgningen:

   is a specific city in that country  is an English keyword of a specific service we offer 

hjemmesiden rangerer blandt de 10 bedste resultater i mange lande og endda for google.com.

Men for google.co.th er hjemmesiden ude af top 20 resultater (omkring 30. position nu).

Hjemmesiden er på engelsk, men jeg kontrollerer, at også mange af mine konkurrenter også har hjemmesiden på engelsk (ikke oversat til thai), så jeg tror ikke, at dette er problemet, selvom jeg er enig i at have hjemmesiden på lokal også sprog kunne hjælpe.

Kontoradressen og den telefon, der er forbundet med det sted, der blev brugt i søgningen, er der også, så jeg er vild.

Domænet er .asia (ikke det landespecifikke .co.th, selvom vi ejer, at domænet og det faktisk omdirigerer til .asia)

Har du nogen idé om, hvad der kan være problemet?

Der er et par taktikker, du kan tage, når du lokaliserer et websted. 1. vært for webstedet på lokale (Thailand) servere 2. give webstedet en ccTLD 3. oprette en version af webstedet på det modersmål med den oprindelige valuta 4. oprette geografisk målrettede betalte annoncer

Moz havde en god artikel om lokalisering af websteder: https://moz.com/learn/seo/international-seo

  • Tak for forslag, jeg analyserede top 20-resultater, og de fleste af dem er hostet i USA som mig. Kun få er vært i Thailand og Singapore. I top 20 har de ikke den specifikke ccTLD, der er .co.th, men de fleste er .com. Derudover har de fleste af dem ikke thailandsk oversættelse. Jeg annoncerer allerede mit websted på en bestemt målplacering med Adwords, men ingen forbedringer også med det trick.

For at forbedre geolokalisering skal du bruge geotargeting i Googles søgekonsol. Serverens placering er forbi i dag (se denne note og linkede artikel) Det er også nyttigt, hvis du har et Google my Business-sted på Google Map, skal du integrere det kort på din kontaktside. En anden note: som du har .asia, er der et andet websted med samme domæne som .com, der opererer i Thailand? Eller et andet sted? Da .asia ikke er et rigtigt geolokaliseringsdomæne som .co.th, hvis der er et andet websted, samme domæne. Com, der deler almindelige søgeord, kunne Google simpelthen betragte dit som et duplikat og privilage det, der ældre / bedre ... om at bruge .co.th i stedet for omdirigering, der er Geolocalitazion-domænet for Thailand. Men måske kan du dele dit domæne, da der kan være en anden grund, da du ikke rangerer godt. For eksempel bruger du et privatliv, der er (ikke en god seo-praksis)? Hvis ikke, er Whois-detaljer relateret til Thailand?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger