hvordan vi kan gøre vores hjemmeside ved hjælp af weebly 100% gratis ved dit seo guide-2017-trick

Er det muligt at tilføje flere nøgleord til den samme side? Vil dette straffe min side fra Google?

Eksempel:

Hvad er implikationen i at tilføje mange søgeord? Jeg forventer, at jeg får trafik fra alle søgeord, hvis det er 100 eller 1000000.

Jeg vil også gerne vide, meta-name burde være keyword eller noget, jeg kan placere der som <meta name='anything'

  • Se Googles liste over metatags, den bruger.

Siden 2009 er det Googles officielle erklæring om, at de ikke bruger meta-nøgleordskoden til rankingformål: https://webmasters.googleblog.com/2009/09/google-does-not-use-keywords-meta-tag.html

De faktisk endda, at de nogle gange bruger det som et spam-signal, især for webmastere, der indtaster et stort antal søgeord i det.

Med hensyn til indsættelse af nøgleord i et metatag har du brug for en <meta name='keywords'> Opsætning.

Lang historie kort: brug ikke <meta name='keywords'>.

  • hvor skal jeg så sætte nøgleordene?
  • 1 På selve websiden. Jeg foreslår, at du kigger på moz.com/beginners-guide-to-seo
  • 10 @SmartestVEGA nøgleord skal naturligvis vises inden for det 'skrevne indhold', der findes på siden. Ikke en liste med jumbo-liste over nøgleord hverken på siden eller uden for siden.
  • 4 @SmartestVEGA: Ingen steder. Du stiller bare dette spørgsmål har kostet dig mere tid end nyttige tweaks. Fokuser på godt indhold. Det handler om det.
  • 2 Jeg er helt enig i dette indlæg. Fokus på kvalitetsindhold, og resten håndterer sig selv

Da nøgleord ikke længere bruges til henvisning.
Sæt bare de bedste ord på de bedste steder (h1, h2, h3osv. tags)

Bare sørg for at prioritere ordene.

  • 2 overskriftskoder som h1, h2 og h3 har ikke engang SEO-relevans længere. Disse dage gengiver Googlebot sider. Det er nu opmærksom på, hvor stor, fed og fremtrædende teksten på siden ender med at blive stylet. Googlebot ser ikke ud til at være meget opmærksom på tags længere.
  • Brug af overskrifter hjælper med at prioritere information og placerer derefter den korrekte CSS på disse tags for automatisk at henvise til de bedre ord uden at skulle være opmærksom på noget formatering.

Er det muligt at tilføje flere nøgleord til den samme side?

Ja, men det virker ikke praktisk.

Vil dette straffe min side fra Google?

Muligvis (se nedenfor)

Hvad er implikationen i at tilføje mange søgeord? Jeg forventer, at jeg får trafik fra alle søgeord, hvis det er 100 eller 1000000. Jeg vil også gerne vide, meta-navn skal være nøgleord eller ...

Det er faktisk en vidunderlig måde at gøre din server langsom.

Årsagen er, at hvis du begynder at tilføje en hel masse nøgleord i dine metatags i dit billedeksempel, skal dens flere data browseren behandle, før brugerne ser indhold. Dette vil skade mobile brugere med dårlige dataforbindelser (og ingen wifi), der forsøger at oprette forbindelse til dit websted, og hvis dit websted tilfældigt er ekstremt populært, er det muligt, at hundredvis af mobilbrugere med dårlige forbindelser rammer opdatering ofte, fordi de tror siden fungerer ikke, når midten af ​​metatagget på siden downloades til alle enheder på én gang fra den samme server. Mens opgradering af serveren er en mulighed, er din bedre mulighed blot at skære ned på koden (inklusive unødvendige metatags) og vise mere indhold.

Se:

http://tools.seochat.com/tools/code-to-text-ratio/ http://smallseotools.com/code-to-text-ratio-checker/

Dette er webadresser til tjenester, der kan vurdere mængden af ​​kode til tekst på dit websted. Det fortæller dig, hvor meget tekst på en hel side brugeren kan se, og hvor meget der er kode. Prøv at gøre den procentdel, den rapporterer til dig, høj for at få en bedre placering i søgemaskinerne.

Som andre nævnte, skal du tage disse nøgleord ud af tagget og blande dem i dit faktiske indhold, som folk kan se, men sørg for, at nøgleordene bliver komplette naturlige afsnit.

Google bruger ikke søgeordets metatag i webrangeringen af ​​denne grund. Hvis du bruger mange søgeord, vil det ikke være nyttigt for SEO-placering. Men det er ikke en god idé fra (september 2009). Hvis du ikke bruger det, vil det være bedre for dit websted.

Søgemaskiner bedømte sider kun på indholdet af websider og off-page SEO.

Det er muligt, at Google kunne bruge disse oplysninger i fremtiden, men det er usandsynligt. Google har ignoreret nøgleordets metatag i årevis, og i øjeblikket ser Google ikke noget behov for at ændre denne politik. Læs mere for detaljer

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger